Meghan Markle je prelijepa mladenka

Meghan Markle je prelijepa mladenka

Nakon nekoliko mjeseci iscrpnih priprema, napokon je došao dan kraljevskog vjenčanja između princa Harryja i Meghan Markle. U Londonu su se ovim povodom okupili brojni poznati, koji su imali sreću dobiti pozivnicu za najiščekivanije vjenčanje godine, ali i mnogi obožavatelji kraljevskog para koji s ulica Londona prate sva događanja. Događaj se, razumljivo, prati i u svijetu, a procjena je kako će se u live TV prijenose uključiti oko dvije milijarde ljudi.

Nakon vjenčanja, mladi kraljevski par dobit će i nove titule, pa će Meghan Markle postati Duchess of Sussex, dok će princ Harry postati Duke of Sussex. Drugim riječima, zvat ćemo ih Vojvotkinja i Vojvoda od Sussexa, a titule su to koje im je dodijelila kraljica i koje se nisu koristile od 1843. godine.

Mnogo se spekuliralo o tome tko bi mogao biti dizajner vjenčanice Meghan Markle, a u obzir su došli mnogi britanski dizajneri, da bi naposljetku, prije nekoliko minuta kada je Meghan izašla iz Rolls-Royce Phantom IV vozila kojim je dovezena na vjenčanje baš kao i Kate Middleton prije sedam godina, bilo otkriveno kako nosi dizajn modne kuće Givenchy i dizajnerice Clare Waight Keller. Jednostavna, moderna vjenčanica pročišćena kroja i lišena suvišnih detalja, baš kao što smo od Meghan i očekivali, uz ženstven detalja u vidu lađa izreza.

Kensington Palace otkrio je i detalje o vjenčanom prstenju, pa je prsten Meghan Markle izrađen od velškog zlata i poklonjen od strane kraljice, dok je prsten princa Harryja od platine.

 

Foto: Guliver Image/Getty Images

Učitati još
Zatvori