Modna blogerica Megan Ellaby udala se u divnoj vjenčanici s ružičastim detaljima

Modna blogerica Megan Ellaby udala se u divnoj vjenčanici s ružičastim detaljima

Baš poput njihovog modnog stila i njihovih domova, blogerska vjenčanja su savršeni izvor inspiracije. Od bajkovitih lokacija do uređenja prostora, svaki dio vjenčanja popularnih blogerica koja smo imali prilike vidjeti posljednjih nekoliko godina promišljen je i dotjeran do savršenstva. Najveća zvijezda na vjenčanjima modnih blogerica uvijek je vjenčanica. Od najraskošnijih haljina rađenih po mjeri do jednostavnih modela s dozom romantike, blogerska vjenčanja jedina su inspiracija koju trebate ako uskoro i sami krećete u potragu za savršenom haljinom.

Prije nekoliko dana, veliko da izrekla je i Megan Ellaby, britanska modna blogerica i dizjanerica čiji stil obožavamo godinama. Na svom Instagram profilu, Megan je podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja i proslave nakon te otkrila kako je izgledala njezina vjenčanica.

Romantična vjenčanica s ružičastim detaljima

Za svoj veliki dan, Megan Ellaby ostala je vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu. Zaljubljena u modu, inspirirana šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i uvijek spremna otići korak dalje, Megan je bez sumnje jedna od modnih blogerica s najposebnijim stilom. I njezina vjenčanica jedna je od najposebnijih blogerskih vjenčanica koje smo imali prilike vidjeti.

Megan je odabrala dugu bijelu vjenčanicu od tila koja donosi spoj najnovijih trendova i retro elemenata. Spuštena ramena naglasila su njezin retro prizvuk, dok joj ružičasti ukrasi daju savršeni Megan pomak.

Uz vjenčanicu, Megan je nosila dugi bijeli veo od tila i ružičastu tijaru. Cijeli look savršeno se uklopio u romantičnu svadbu, ali i u eklektično uređenje interijera za proslavu nakon u kojem su zidove prekrile ružičaste lamete, zelenilo i neonski natpis.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori