Divne manikure koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za dan vjenčanja

Divne manikure koje vam mogu poslužiti kao
inspiracija za dan vjenčanja

Iz nekog razloga odabir nijanse laka za nokte nekima je jedna od najmučnijih odluka s kojom se mogu suočiti. Zato najčešće biraju jednu ili dvije iste boje koje tada izmjenjuju, samo da bi se poštedjeli donošenja odluka. Ako tome dodamo pritisak dana vjenčanja, odabir manikure postaje gotovo nemoguć. Hoćete li odabrati klasičnu mliječno ružičastu poput Meghan Markle ili možda nešto odvažnije – recimo crveno? A što s nail artom? Postoji toliko mnogo različitih opcija koje treba razmotriti.

Manikura za vjenčanje: Od klasičnih do onih malo hrabrijih

Pomislile biste da će nakon odabira vjenčanice, cipela i frizure, odabir manikure za vaš veliki dan biti jednostavan, ali razumljivo je osjećati se preplavljenom velikim brojem mogućnosti. Kad dođe vrijeme za vaš dan vjenčanja, sve će oči biti uprte u vaše ruke. Između potpisivanja vjenčanog lista, detaljnih fotki koje će fotografirati vaš fotograf i svih onih koji će htjeti vidjeti vaš novi vjenčani prsten, vaši će nokti biti u centru pažnje. Zbog toga smo vam donijeli izbor najljepših manikura za vjenčanje koje smo našle na Instagramu. Od klasičnih do onih hrabrijih, začinjenih s malo boje, u nastavku možete vidjeti naše omiljene bridal manikure.

Bonus savjet: Nemojte zaboraviti na njegu ruku! Njega noktiju prije vjenčanja ne bi se trebala zaustaviti samo na vašoj manikuri. Stručnjaci preporučuju to da steknete naviku mazanja ruku kvalitetnom kremom i uljem za kožicu.

Učitati još
Zatvori