Glumica Lily Collins se udala u bajkovitoj vjenčanici

Glumica Lily Collins se udala u
bajkovitoj vjenčanici

Glumica Lily Collins i redatelj Charlie McDowell ovog su vikenda izrekli veliko da. Na svom Instagram profilu, Lily je podijelila nekoliko fotografija sa svojeg bajkovitog vjenčanja koje su otkrile romantičnu vjenčanicu i predivnu lokaciju u Coloradu na kojoj je održano vjenčanje.

Bajkovito vjenčanje Lily Collins

Glumica koju ćemo uskoro gledati drugoj sezoni Netflixove serije Emily in Paris za svoj veliki dan odabrala je romantičnu vjenčanicu od čipke s potpisom Ralpha Laurena. Elegantan kroj i raskošna čipka istaknuli su se kao savršeni odabir za američku glumicu, a posebni bajkoviti pomak dao joj je čipkasti plašt s kapuljačom. Svoj wedding look zaokružila je jednostavnim make upom, niskom pundžom i decentnim naušnicama.

Vjenčanje je odražno na lokaciji Dunton Hot Springs, poznatom gradu duhova iz 1800-ih koji je danas pretvoren u imanje s luksuznim kabinama stvoreno za odmor ili za vjenčanje iz snova. Smješten u alpskoj dolini, Dunton Hot Springs ima pogled na planinske vrhove, rijeke i livade. Impresivan krajolik istaknuo se kao savršena lokacija za fotografije sretnog para.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori