Lepor weddings: Romantično vjenčanje na osami uz obalu mora

Lepor weddings: Romantično vjenčanje
na osami uz obalu mora

Lepor weddings

Izgovaranje zavjeta uz more, večere na otvorenom, ples ispod zvijezda…Tko još u ovim hladnim zimskim danima ne prestaje razmišljati o toplim ljetnim večerima, blizini mora? Tko ne sanja o ljetnom vjenčanju, okupljanju svojih najdražih na jednom mjestu, slaveći ljubav do dugo u noć?

Situacija koja je zatekla cijeli svijet osvijestila nas je koliko su nam zrak, priroda, boravak na otvorenom, druženja i ljudi potrebni. Potaknuti ovom spoznajom, tim partnera sa dugogodišnjim iskustvom u industriji vjenčanja krenuo je u zajednički projekt stiliziranog snimanja. Cilj je projekta bio u budućim mladencima probuditi inspiraciju za vjenčanje na otvorenom. A ima li što ljepše od vjenčanja na obali dok šum valova pruža savršenu kulisu novih početaka?

Lepor weddings
Lepor weddings

Pripreme za snimanje trajale su četiri dana na temperaturi par stupnjeva iznad nule, no uz dobar tim koji i nakon velikog broj odrađenih što vjenčanja što evenata, svakom novom izazovu i projektu pristupa sa puno ljubavi, strasti i entuzijazma – ni temperature nisu predstavljale nikakvu zapreku.

Zrakom je kružila pozitivna energija, popraćena radoznalim prolaznicima koji nisu skrivali oduševljenje, prateći svaki korak sa iskrom u očima. 

U potrazi za savršenom lokacijom

Izbor lokacije nije bio lagan. Željeli smo da lokacija bude na čistini, daleko od gradske vreve, u blizini mora. I upravo zbog navedenih uvjeta, pokušavajući ispuniti baš svaki od njih, naišli smo na izazove u potrazi. Nakon tjedan dana istraživanja, cijeli se tim složio da finalni izbor lokacije bude svima nam dobro znani poluotok na zapadnoj obali Istre.

Lepor weddings
Lepor weddings

Priroda kao nepresušni izvor inspiracije

Inspiracija dizajna? Priroda koja je oduvijek nepresušni izvor ideja. Igra četiri elementa (voda, zemlja, zrak, vatra) koja daje harmoničan sklad. U kompletni koncept uklopili smo zelenilo koje se trenutno nalazi oko nas (lovor, mahovina), izbalansirali kompletnu scenu sa rustičnim komadima drva, upotpunili lanom, staklenim podtanjurima i zlatnim detaljima.

Kombinacijom ravnih drvenih i okruglih stolova željeli smo izaći iz standardnih okvira i prezentirati nekonvencionalnu postavu stolova.

Lepor weddings
Lepor weddings

Uobičajenu cvjetnu dekoraciju stola ovog smo puta zamjenili bezvremenskim svijećama koje kompletnom ambijentu dodaju romantični ugođaj i toplinu.

Rasvjeta inspirirana zvjezdanim nebom bila je imperativ u stvaranju čarobne atmosfere te smo se na trenutak osjećali kao da smo u bajci.

Lepor weddings
Lepor weddings

Neizostavan dio svakog vjenčanja svakako je ukusna hrana pa ni ovaj projekt nije mogao proći bez domaćih istarskih okusa – od morskih specijaliteta do hladnih mesnih narezaka. Jer – kako jednostavnije opisati Istru nego kroz njenu gastronomiju?

I da vam nešto šapnemo. Iako je bila zima, iz krošnje su provirili Shakespearovi vile i vilenjaci, misleći da je vrijeme da oni nastupe. Skoro smo ih prevarili ljetnom pričom koju smo stvorili. Mislimo da sada, kao i mi, nestrpljivo čekaju trenutak da zaigraju u snu ljetne noći…

Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings
Lepor weddings

Tekst: Lepor weddings

Organizacija i koncept: Lepor weddings

Dizajn i cvjetna dekoracija: Lepor weddings

Šator i oprema: Ghia staff

Rasvjeta: Dboki sound & light

Foto i video: Lukart wedding photography

Catering: Olea catering

Vjenčanica: Vjenčanice Biba

MUA: Helena Šoljan

Modeli: Iva Restović, Luka Sinković

Učitati još
Zatvori