Prošlo je dvije godine od jednog od spektakularnijih vjenčanja desetljeća

Prošlo je dvije godine od jednog od
spektakularnijih vjenčanja desetljeća

Originalno objavljeno 19. svibnja 2018.

Čini se kao da gotovo i nije bilo osobe koja jučer nije, prikovana uz ekran, pratila kraljevsko vjenčanje u Windsoru. Čak i ako niste gledali prijenos uživo, vjerujemo kako su svi oko vas pričali o tome, pa iako dosta daleko od nas, Meghan Markle i princ Harry, svojom su ljubavnom pričom, a naposljetku i bajkovitim vjenčanjem, uspjeli zagrijati naša srca.

Na kraju, polako se sliježu dojmovi, a mi smo vam odlučili pokazati kako je ukratko izgledalo kraljevsko vjenčanje, i to u fotografijama. Najviše pozornosti privukli su trenuci u kojima je Meghan Markle, od sada vojvotkinja od Sussexa, prošetala stepenicama St George’s Chapel u Windsoru, zatim oni u kojima ju je do oltara otpratio princ Charles, kao i trenuci izlaska iz crkve, kada su na stepenicama prvi poljubac kao bračni par razmijenili Meghan i Harry.

Sama ceremonija vjenčanja bila je po mnogočemu posebna i jasno odudarala od britanskih kraljevskih vjenčanja koja smo pratili u prošlosti. Sada ju već opisuju kao multikulturalnu, a svakako su je obilježili američki utjecaji, među kojima i strastveni govor američkog biskupa, kao i zbor koji je izvodio gospel, s glazbom Bena E. Kinga i Ette James.

Meghan je zablistala u jednostavnoj i modernoj bijeloj vjenčanici, koju je za nju izradila Clare Waight Keller, prva ženska kreativna direktorica u povijesti modne kuće Givenchy. Vjenčanici je modni dodatak bila Queen Mary dijamantna tijara, koju joj je posudila kraljica Elizabeta II., kao i nekoliko metara dugačak veo, ukrašen ručno izvezenim cvjetovima iz svake od 53 zemalja Commonwealtha.

Kraljevska obitelj bila je u punom broju na još jednom bajkovitom kraljevskom vjenčanju, a možda najviše pozornosti i simpatija zaradili su princ George i malena princeza Charlotte, koji su se našli među najmlađim djeverušama i djeverima. Ova svadba svakako je bila posebna i zbog broja celebrityja koji su prisustvovali, a osim ekipe serije Suits u kojoj se Meghan Markle proslavila, tu su bili i Victoria i David Beckham, Amal i George Clooney, te mnogi drugi poznati koje vam donosimo ovdje. Osim toga vjenčanicu Meghan Markle možete pogledati tu, a ovdje dobiti inspiraciju za večerašnji filmski maraton u znaku princa Harryja i njegove Meghan.

Foto: Guliver Image / Getty Images

Učitati još
Zatvori