Ovo posebno zadarsko vjenčanje otkriva kako izgleda ljubav u doba korone

Ovo posebno zadarsko vjenčanje otkriva kako
izgleda ljubav u doba korone


Pandemija korona virusa utječe na svaki aspekt života, a stroga karantena odražava se i na parove koji su u ovo vrijeme planirali vjenčanja. Zbog zabrane okupljanja i druženja, za neka bolja vremena tako su otkazane brojne svadbe, planirane i do godinu i pol dana unaprijed. Ipak, vjenčanja u najužem krugu, odnosno uz prisustvo kumova i svećenika, i dalje su dopuštena, a jedno takvo održano je nedavno u Zadru, piše Dalmacijadanas.

O Ani i Deanu, romantičnim mladencima koje ni korona nije spriječila da razmijene zavjete i jedno drugom obećaju ljubav u dobru i u zlu, izvijestio je poznati trogirski fotograf Antonio Miše.

Jedno od onih vjenčanja kojih ću se definitivno dugo sjećati zbog novonastale situacije. Inače prepuna zadarska Kalelarga i Forum bili su prazni – prolazeći smo mogli iza zatvorenih škura ili od rijetkih prodavača otvorenih trgovina čuti lijepe pozdrave i želje za mladence. Naravno, sve preporuke nadležnih službi smo poštovali maksimalno. Ana i Deane, čestitam od srca!, napisao je Miše.

Prekrasne fotografije koje su zbog potpuno praznih zadarskih ulica zaista jedinstvene, pogledajte u galeriji.

Foto: Mise Photography

Učitati još
Zatvori