Divna Ines Atelier kolekcija vjenčanica donosi moderni pomak u raskošnim modelima

Divna Ines Atelier kolekcija vjenčanica donosi moderni pomak u raskošnim modelima

Ines Atelier je srpski modni brend koji je postao sinonim za odlične ready-to-wear kolekcija u kojima iz sezone u sezoni donosi aktualne trendove pretočene u modele koje želimo nositi. Uz odjevne komade koji će odgovoriti na svaku priliku, Ines Atelier danas je ime na regionalanoj modnoj sceni koje povezujemo i s bajkovitim couture vjenčanicama.

Iza svake vjenčanice nalaze se elegantni krojevi, raskošni materijali i majstorstvo izrade, kombinacija koja stvara najposebnije modele za onaj najposebniji dan.

Vjenčanice iz snova u Ines Atelier Bridal kolekciji za 2020./2021.

Ines Atelier Bridal kolekcija za 2020./2021, je sve ono o čemu ste maštali, i još više. Kolekciju prati lookbook u kojem su vjenčanice za 2020./2021. predstavljene u novom, dopunjenom ruhu. Najnovijom Bridal kolekcijom, dizajnerica Ines Janković još jednom je pomaknula granice kada je riječ o tome kako tradicionalna vjenčanica treba izgledati.

Inspiracija za novu kolekciju kreće od nekonvencionalnog koncepta ženstvenosti koji svakoj ženi daje slobodu da izrazi svoju individualnost birajući materijale i krojeve u skladu sa svojom osobnošću. Uz jedinstvene vjenčanice, mini haljine s apstraktnim motivima i odijelima, nova Ines Atelier Bridal kolekcija donosi i metalik tkanine koje suvremenoj vjenčanice daju novu dimenziju.

Biti drugačiji i raditi stvari drugačije nalazi se utkano u DNK Ines Atelier brenda. Nova kolekcija slavi različitost i donosi modele među kojima će svaka buduća mladenka pronaći onu savršenu haljinu za sebe.

Divne vjenčanice pogledajte u nastavku!

Fotografi: Luka Bošković i Stefan Stojanov LUS studio 

MUA: Sofia Petrović 

Frizura: Dacha hair 

Model: Kika Jovanović MSO 

Cvjetne instalacije: Bloom design studio

Učitati još
Zatvori