Tražite lijepe (i pristupačne) haljine za djeveruše? H&M ima super modele

Tražite lijepe (i pristupačne) haljine za djeveruše? H&M ima super modele

Svake godine, proljetni i ljetni dani donose vrhunac sezone vjenčanja. Sunčano i toplo vrijeme idealan je izbor za veliki dan – bilo da ste se odlučili za malo građansko vjenčanje ili veliku proslavu u krugu obitelji i prijatelja, bilo da razmišljate o vjenčanju na zatvorenom ili romantičnoj ceremoniji i druženju na otvorenom. Proljetna i ljetna vjenčanja donose bezbroj različitih opcija kada je riječ o veličini, prostoru i stilu. I dok će ti odabiri kod svakog para razlikovati, jedna stvar uvijek će biti ista. Svi će na svoj važan dan uz sebe htjeti imati svoje najbliže prijatelje. Za svaku mladu, to su najbolje prijateljice kojima će nerijetko pripasti uloga djeveruša.

Ako ste odlučili imati djeveruše, organizacija vjenčanja postat će malo jednostavnija, ali će istovremeno vaša to-do lista postati malo duža. Jedna od novih obaveza koje će se na njoj pojaviti je odabir haljina za djeveruše.

Haljine za djeveruše

Donedavno, haljine za djeveruše bile su kičaste, uključivale su velike količine tila i dolazile su u jarkim bojama i modelima koji ne laskaju ni jednoj figuri – baš poput onih iz američkih romantičnih komedija iz 1990-ih i s početka 2000-ih. Ipak, posljednjih desetak godina donijelo je veliki zaokret kada je o haljinama za djeveruše riječ. Jednostavne linije i pastelne boje stvorile su savršenu kombinaciju iza najljepših haljina za djeveruše, a svaka mlada odabrat će jednu od tri opcija – istu haljinu za sve djeveruše, različite haljine u istoj boji ili iste haljine u različitoj boji. Bez obzira koju opciju odabrali, savršene haljine koje su i lijepe i pristupačne ove ćete godine pronaći lakše no ikad zahvaljujući H&M-u. Popularni high street brend predstavio je mini kolekciju haljina za djeveruše.

Najbolji modeli s high street potpisom

Kako bi kreirao savršene haljine za djeveruše, H&M je posegnuo za provjerom kombinacijom jednostavnih krojeva i pastelnih boja. H&M haljine za djeveruše za proljeće/ljeto 2022. dolaze u tri nježne i romantične nijansi – bež boji, pastelnoj plavoj i kadulja zelenoj. Osim u različitim bojama, H&M haljine za djeveruše dolaze i u nekoliko različitih modela. Jednostavni slip model bit će klasičan i trendi izbor, midi haljina s otvorenim leđima koja se veže oko vrata bit će idealni izbor za ljetno vjenčanje, dok će haljina na preklop biti najpopularniji među modelima jer laska baš svakoj figuri.

Cijene H&M haljina za djeveruše kreću se između 50 i 70 eura, a najbolje od svega je da će ih vaše djeveruše obožavati nositi i nakon vjenčanja.

Sve H&M haljine za djeveruše pogledajte u nastavku, a pronaći i naručiti ih možete na hm.com.

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori