Udala se glumica Emma Stone

Udala se glumica Emma Stone

Nakon dvije godine veze, glumica Emma Stone i komičar, redatelj i pisac Dave McCary prošlog prosinca su objavili svoje zaruke u slatkom Instagramu postu na njegovom profilu. Šest mjeseci nakon što je na fotografiji otkrila svoj predivan zaručnički prsten s biserom okruženim dijamantima, Emma Stone gostovala je u YouTube emisiji Shine On glumice Reese Witherspoon. Brojni fanovi odmah su primijetili da glumica nosi tanki zlatni prsten na prstenjaku lijeve ruke.

Emma Stone i Dave McCary su rekli da

Prije nekoliko dana, šuškanja o vjenčanju potvrđena su nakon što su poznata glumica i Saturday Night Live scenarist viđeni su u opuštenoj šetnji u kojoj su oboje nosili vjenčano prstenje. Strani mediji pretpostavljaju da su Emma i Dave imali intimno proljetno vjenčanje, a neki od njih nagađaju da je popularna glumica trudna sa svojom prvom bebom, glasine koje je pokrenuo Tweet dizajnerice nakita Tove Malibu.

Emma Stone i Dave McCary upoznali su se na setu Saturday Night Livea 2016. godine tijekom priprema za Emminu gostujuću epizodu.

Foto: Instagram, Screenshot

Učitati još
Zatvori