eNVy room vjenčanica u kojoj je Franka Batelić jučer zablistala

eNVy room vjenčanica u kojoj je Franka
Batelić jučer zablistala

Za vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, koje se jučer održalo u pitoresknim istarskim Balama, a zatim na čarobnom imanju Meneghetti, moglo bi se komotno reći da je bilo glavni društveni događaj ovog vikenda. Sve oči medija bile su uperene u Istru, gdje je mladi par u lokalnoj crkvi razmijenio bračne zavjete i zatim se uz odabrano društvo zabavljao sve do ranih jutarnjih sati.

Mladenci su izgledali skladno i definitivno su bili jedan od najbolje odjevenih parova, a najviše pozornosti plijenila je vjenčanica u kojoj je naša mlada pjevačica prošetala do oltara. Kao što smo vam pisali, riječ je bila o dizajnu Caroline Herrere, a sukladno tradiciji, nakon ponoći Franka se presvukla u drugu vjenčanu haljinu.

Nju potpisuje naš poznati modni brend eNVy room, koji s hrvatskom glazbenicom već neko vrijeme surađuje i njegovi su joj dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović bili od najvećeg povjerenja, kada je nedavno nastupila na grandioznoj pozornici Eurosonga u njihovoj custom-made kreaciji.

Logično je bilo za očekivati da će eNVy room biti dio Frankinog najvažnijeg dana, a druga haljina u koju se Franka sinoć presvukla bila je vrlo romantična, delikatna i još nježnija od vjenčanice u kojoj je izrekla sudbonosno da. Naši poznati dizajneri ustupili su nam i skicu kreacije koju su izradili za Franku i otkrili kako je ova divna vjenčana haljina izrađena od svile.

Nježni volani koji su ukrasili dekolte i naramenice, dali su joj vrlo lepršav, prozračan i eteričan dojam, a haljina je podjednako spektakularna bila i sa stražnje strane, na kojoj je povezana tankim naramenicama otkrivala elegantan pogled na leđa.

 

Foto: Marko Marinković, eNVy room

Učitati još
Zatvori