Kako odabrati vjenčanicu koja će izgledati odlično na svakoj fotografiji?

Kako odabrati vjenčanicu koja će izgledati
odlično na svakoj fotografiji?

Envy Room

Odjeća možda ne čini čovjeka, ali je definitivno sastavni dio mnogih posebnih prilika među kojima se kao ona najvažnija bez sumnje ističe vjenčanje. Iza toga postoji i prilično dobar razlog: kada je prilika doista posebna, želiš je začiniti s opipljvim stvarima i detaljima koji u svakom trenutku donose osjećaj da se događa nešto nesvakidašnje.

Ulozi su visoki, pa su vjenčanice poseban izazov kako za kreiranje, tako i za odabir.

Borneo

Vjenčanice su s jedne strane savršena prilika da mlada izrazi svoj karakter i stil, svoju individualnost, dok s druge traže balans kada je riječ o odmaku od klasičnog i standarnog. Potraga za savršenom vjenčanicom jedan je stvar koja povezuje baš sve buduće mlade, a na hrvatskoj modnoj sceni isprofiliralo se nekoliko modnih dizajnera koji s nevjerojatnom lakoćom i u najfinijim materijalima kreiraju vjenčanice koje donose savršeni spoj tradicije, estetike dizajnera i osobnosti mladenke.

Envy Room

Tu dolazimo do one finalne sitnice – činjenice da ćeš veći dio dana biti u pratnji fotografa koji će bilježiti svaki tvoj korak. Iz fotografske perspektive, vjenčanica je uz mladenku jedan od središnjih motiva tog dana. Njen stil često odlučuje u kojem će smjeru voditi session, ali i daje uvid u to tko je zapravo naša mladenka u dubini. Dok će obitelj i prijatelji vjerojatno utjecati na mnoge aspekte vjenčanja, u odabir vjenčanice mlade obično vode samo one doista najbliže sebe.

Možda se to sve čini površno, ali nije – odabir vjenčanice je upravo odraz osobnosti i iz nje se prirodno mogu iščitati barem stilske zamisli, ako ne i više.

Envy Room

Vjenčanica je bez sumnje zvijezda svake fotografije, a kako fotografirati različite modele vjenčanica i izvući iz njih maksimum, u nastavku otkriva fotografski duo Matija i Marina koji su na jednom mjestu okupili vjenčanice hrvatskih dizajnera.

KAKO FOTOGRAFIRATI RAZLIČITE VJENČANICE?

Opulentna vjenčanica s velikim šlepom će obično voditi mirnijim i emotivnijim pozama, a svakako će uključivati kadrove gdje je mladenka na povišenom da se vjenčanica raširi i dođe do izražaja slobodno padajući. Fotke će biti statične i sličnije nečemu što bi naslikao slikar.

Matija Vuica

Uske vjenčanice će tražiti više zavodničke, femme fatale fotke gdje ćeš naglasiti senzualnost svoje figure i zavesti svog novog muža na kontrastnim fotkama, dok će se moderne i dizajnerske haljine najbolje snaći u ekspresivnim i odlučnim pozama foto-modela sa živopisnim pozadinama iza vas.

Kratke vjenčanice će pak odlično izgledati u ulozi razigrane djevojke, uvijek vrckave i poletne, dok ćemo za lepršave vjenčanice uvijek tražiti vjetar, pokret, okrete i slično – sve ono što pod tvoje krpice može utjerati zraka i dati im da polete kako je i zamišljeno.

Petra Dančević Pavičić

Nebo

Petra Dačević Pavičić

Foto: matijamarina.com

Učitati još
Zatvori