Flores je nova svadbena dvorana koja je savršen spoj klasičnog i modernog stila

Flores je nova svadbena dvorana koja je savršen spoj klasičnog i modernog stila

Planiranje vjenčanja u 2020. godini mnogima nije pošlo od ruke upravo zbog brojnih restrikcija. No, nova godina nosi novu nadu za sve one koji planiranju vjenčanje ove godine. Nova zagrebačka savdbena dvorana Flores odličan je izbor za sve tipove mladenaca, neovisno želite li moderno ili tradicionalno vjenčanje. Flores se smjestio u Ulici Velimira Škorpika, a sama dvorana može ugostiti čak do 260 uzvanika.

Flores je spoj klasične elegancije i modernih elemenata

Svadbena dvorana Flores savršen je spoj klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata, a sam strop je isprepleten cvjetnim i rasvjetnim instalacijama duž cijele dvorane. Trešnjino drvo u punom cvatu, temelj je Flores cvjetne priče, a stilizirano je prema najnovijim trendovima. Pazeći na svaki detalj prilikom uređenja, Flores je uređen sa više od 5000 cvjetova nježnih boja. Ono što će oduševiti mnoge su dva velika lounge pointa smještena tik do mladenačkog stola i plesnog podija. Flores nas je osvojio na prvu, a vjerujemo da će i mladence koji su u potrazi za mjestom za vjenčanje iz snova.

Svadbena dvorana protkana je zlatnim i cvjetnim momentima

Ukoliko se odlučite za vjenčanje ovdje, imat će te minimalnu potrebu za dodatnim cvjetnim dekoracijama zbog Flores cvjetnog dizajna koji je bio misao vodilja Flores tima. Prostrana dvorana protkana stylish dekorima kroz zlatne i cvjetne momente. Flores nudi posebnu prostoriju za mladenku i kumu. Damski ležaj natkriven krošnjom propupale trešnje ostavit će poseban trag svim uzvanicima jednako kao i mladencima. Veliki i posebno osvijetljen mramorni šank jedan je od highlighta Floresa, a u odrazima masivnog ogledala iznad bara imat će te priliku vidjeti cjelokupnu zabavu dok uživate u ginu i omiljenom whiskeyu! 

Ne zaboravite da kako cvijeće treba zalijevati da bi raslo, tako treba zalijevati i vaš brak. Kada zagusti, pogledajte video i foto snimke s vlastitog vjenčanja i vratite se na put za koji ste se odlučili, jer sve za ljubav! Svadbena dvorana Flores odvest će vas na cvjetno putovanje u dvoje!

Učitati još
Zatvori