Stigle su nove eNVy room vjenčanice, a ovo je sve što morate znati o njima

Stigle su nove eNVy room vjenčanice, a ovo
je sve što morate znati o njima

Na samom kraju siječnja, svjetlo dana ugledala je najnovija kolekcija vjenčanica našeg poznatog modnog dvojca eNVy room, koja nas je ponovno odvela u svijet bajki i snova, ali i predstavila vrlo ambiciozan broj od čak 48 novih modela, ostavivši malo prostora sumnji da u ovom bogatom izboru vjenčanica možda nećete pronaći onaj savršeni za sebe.

Dapače, u najvećoj dosad kolekciji koja danas broji skoro 50 novih modela, a uz neke modele iz prošlogodišnje kolekcije prelazi brojku od 100 vjenčanih haljina, čini se kako će baš svaka mladenka pronaći ne jedan, već čak nekoliko favorita za svoj najvažniji dan, između kojih će se uistinu biti teško odlučiti.

Lookbook novih eNVy room vjenčanica

Dečki iz eNVy rooma ekskluzivno su nam ustupili 12 fotografija svog novog lookbooka vjenčanica za 2019. godinu, koji prati prethodno predstavljenu kampanju, i otkrili neke detalje koji bi mogli zanimati svaku mladenku koja se priprema za udaju u ovoj godini.

“Od krojeva je najzastupljeniji A kroj koji zaista pristaje svakoj građi te je najugodniji za nositi. Jači fokus smo ove godine dali i vjenčanicama koje prate liniju tijela, no i dalje dominiraju lepršavi modeli po kojima smo najpoznatiji. Tu su i korzeti koji su tanki te prianjaju uz tijelo poput druge kože, duboki dekoltei koji su dodatno učvršćeni prozirnom mrežicom kako ne bi bilo nezgodnih situacija i kako se mladenka u svakom trenutku može osjećati nesputano i neopterećeno. Jedan od traženijih izreza je lađa koji fokus stavlja na ramena i vrat”, otkrivaju više o svojoj novoj kolekciji vjenčanica dečki iz eNVy rooma.

Osim velikog broja vjenčanica i njihovih raznih stilova, eNVy room se može pohvaliti i širokim rasponom materijala, dezena i tekstura vjenčanica. Gotovo je nemoguće zamisliti jednu kolekciju vjenčanica bez čipke, čiji su dezeni ovog puta sitniji i nježniji.

“Točkice koje se rasipaju dužinom cijele haljine su dodatno ukrašene biserima i šljokicama decentnog sjaja. Blago reljefne teksture dodatno daju 3D dojam i jako lijepo komplimentiraju svilenom šifonu od kojeg smo radili lepršave donje dijelove. Jedan od hit materijala za ovu sezonu je svakako mekani svileni saten koji ima lepršavost, ali i lijepi pad. Nježno miluje tijelo dajući jedan jako luksuzan dojam, a pritom je izrazito lagan. Sjajan materijal za ljetna vjenčanja. Od njega smo uglavnom radili izvedenice slip haljina koje smo dodatno ukrasili mekim perjem ili malenim biserima, dok smo leđa ostavljali gola te isprepletena s tankim bretelama”, govore Vjeko i Nikica i nastavljaju:

“Od detalja tu su predimenzionirane transparentne mašne koje smo često koristili na minimalističkim haljinama kao dominantan detalj. Jaki fokus smo stavili i na leđa te ponudili zanimljiva i senzualna rješenja kao što su mekani i lepršavi volani koji se spuštaju od dekoltea preko ramena i lopatica. Djeluju poput malenih krilca koja prekrasno uokviruju gornji dio haljine. S biserima smo dali reljefni dojam bilo da smo ih aplicirali dužinom cijele haljine ili pak naglašavali struk. U svakom slučaju možemo reći kako je ovo dosad možda najnježnija kolekcija i svakako kolekcija u kojoj je jaki fokus na sitnim detaljima koji daju dodatnu dozu luksuza. Recept za savršenu vjenčanicu se krije u jednostavnosti i njenoj lakoći nošenja. To je bila misao vodilja pri kreiranju i osmišljavanju ove bridal kolekcije.”

Sve što trebate znati prije odlaska u eNVy room na probu vjenčanice

Ako se odlučite potražiti svoju vjenčanu haljinu iz snova upravo u eNVy roomu, donosimo nekoliko dragocjenih savjeta koje su s nama, iz svog bogatog iskustva s mladenkama, podijelili Nikica i Vjeko:

 • Svoj termin rezervirajte na vrijeme. Uzmite u obzir kako je sezona vjenčanja upravo počela te su gužve velike pa je jako teško doći do termina za isti tjedan.
 • Također, subote su uglavnom rezervirane skoro po tri do četiri tjedna unaprijed s obzirom da nam tada uglavnom dolaze mladenke koje nisu iz Zagreba.
 • Naš savjet je da ne dovodite sa sobom više od tri osobe. Ugodnije je raditi i previše mišljenja vam sigurno neće biti od pomoći. Dapače, može vas samo dodatno zbuniti pri odabiru vjenčanice.

 • Na isprobavanje dolazite s malo make upa kako bi vam dojam mogao biti potpuniji. No nemojte pretjerivati s obzirom da se bijele tkanine lako prljaju.
 • Savjetujemo donje rublje boje kože. Bijele tkanine, pogotovo one koje su laganije i lepršavije ne trpe bijelo donje rublje jer će se nazirati. O cnom donjem rublju da i ne govorimo.
 • U našem showroomu imamo i cipele u koje možete uskočiti ukoliko nemate svoje sa sobom.
 • Termin traje sat vremena i ovisno o tome koliko vam treba da razmotrite svaku haljinu toliko će ovisiti broj vjenčanica koje možete stići isprobati. Nemamo ograničeni broj. Samo je vrijeme ograničeno.

 • U našem showroomu veličine za isprobavanje variraju od 36-38, neke 40 – ovisno o vjenčanici. No nemojte da vas to obeshrabri ukoliko nosite veći konfekcijski broj. Gotovo sve haljine možete isprobati, a ako se u nekoj ne možete zakopčati tu smo da vam pomognemo kako bi mogle dobiti što bolji dojam bez obzira zakopčale se ili ne.
 • Sve modele nakon narudžbe radimo po mjeri, te se dubine dekoltea, otvori na leđima i dužine rukava daju korigirati u zajedničkom dogovoru. Ne radimo haljine po tuđim nacrtima ili željama, već samo naše modele uz eventualne sitne preinake u smislu prilagodbe modela vašoj građi i sl.
 • Najkasnije tri do četiri mjeseca pred vjenčanje potrebno je naručiti vjenčanicu u našem showroomu.
 • Mi smo prisutni na svakom terminu kako bi Vi iz prve ruke dobili savjete ili odgovore na sva vaša pitanja.

 

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroom uz prethodno rezerviran termin na 099 23 22 939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com , preko Facebook profila  https://web.facebook.com/eNVyroom.hr/ ili na Instagramu.

 

Foto: Franjo Matkovic

Kosa: Draska topić

Šminka: Sanja Agić

Model: Katarina Skelin

Scenografija: Helena Miholić za Paperparks

Učitati još
Zatvori