Boho vjenčanica brenda eNVy room koja nam je oduzela dah

Boho vjenčanica brenda eNVy room
koja nam je oduzela dah

Sezona vjenčanja u punom je jeku i protegnut će se kao i uvijek sve do jeseni, pa je zato i potraga za savršenom vjenčanicom u slučaju mladenki trenutno aktualnija no ikad. Kada je riječ o vjenčanim haljinama, hrvatske mladenke svoje povjerenje sve više poklanjaju domaćim dizajnerima, a hrvatski modni brend koji se svrstava u sam vrh naših dizajnera kod kojih ćete otići po vjenčanicu iz snova definitivno je eNVy room.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uvelike su posvećeni mladenkama i osmišljavanju haljina koje će im najljepši dan u životu učiniti još posebnijim, pa su i ove godine predstavili kolekciju vjenčanica, s čak 40 novih vjenčanih haljina. U ponudi imaju i 60-ak modela iz prijašnjih kolekcija, bestsellere i klasike eNVy rooma i vjerujte nam na riječ kada vam kažemo da će se u ovom bogatom izboru pronaći svaka mladenka, bila ona minimalistica, boho djevojka ili šminkerica. A samo nekoliko tjedana nakon što su predstavili lookbook i kampanju za tu istu kolekciju, dečki iz eNVy rooma uspjeli su nas razoružiti i oduzeti nam dah jednom posebnom boho vjenčanicom, koja se savršeno uklopila u pitoreskni okoliš jednog od najljepših istarskih gradića – Grožnjana.

Ove sanjive fotografije nastale su na uličicama Grožnjana, i to kao dio projekta stiliziranog snimanja vjenčanja, koji je vani poznat i kao styled wedding shoot. Na ovakvim projektima okupi se sva sila kreativaca koji i inače doprinose vjenčanjima, svatko u svom području, i nastaje produkcija s fotografijama, a ponekad i videom, koja dočarava kako bi savršeno vjenčanje moglo izgledati.

Budući da pravo vjenčanje, zbog raznih ograničenja, ponekad ne dozvoljava previše eksperimenata s kreativnošću, stilizirano snimanje dolazi kao dobrodošla inspiracija za sve one koji su u potrazi za nadahnućem i nekim kreativnim idejama za svoju svadbu. Također, prilika je to za promoviranje svog rada, u slučaju fotografa i snimatelja, dizajnera vjenčanica, vizažista, frizerskih stilista, cvjećara, kao i samih organizatora vjenčanja.

Ova produkcija nastala je u suradnji brendova Aluna weddings, AK weddings, eNVy rooma i još mnogih drugih kreativaca, pri čemu je Aluna weddings bio zadužen za fotografiju, AK weddings za planiranje, styling i cvijeće, a eNVy room za ovu sanjivu boho vjenčanicu, koja se čini kao idealan izbor za ljetna vjenčanja i vjenčanja na otvorenom. Tradicionalne je bijele boje, no ističe se iz mase jednoličnih vjenčanih haljina svojim opuštenim i ležernim, a svejedno vrlo romantičnim i eteričnim boho duhom. Detalji od čipke i tila isprepliću se na haljini koja ima lagani kaskadni pad i zaigrano leprša pri pokretu, što na fotografijama izgleda odlično, a tanke naramenice daju joj dodatnu notu nježnosti.

Ovu i još mnoge druge eNVy room vjenčanice možete pogledati i isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na Internet stranici www.envyroom.com, na Facebooku https://www.facebook.com/eNVyroom.hr/ ili na Instagramu https://www.instagram.com/envyroom/.

Photography: Aluna weddings

Planning, styling and flowers: AK weddings

Make Up Artist: Maja Drab

Wedding Cake: Emazing Creations

Wedding dresses: ENVY ROOM

Hairstylist: Irina Kysselef Hairstyle

Robe: Evelina Apparel

Wedding rings: Martina Obid Mlakar

Wedding stationary: La mina

Location: Villa Torrecorta

Učitati još
Zatvori