Skrivena wedding destinacija u srcu Istre

Skrivena wedding destinacija u srcu Istre

Ako odlučite održati svoje vjenčanje na području Istre, a željeli biste dobiti jedno potpuno drugačije iskustvo, pustite da vas srce odvede u ruševine srednjovjekovnog Dvigrada. Prostor koji odiše maštom i prošlošću, prostor koji odiše ljubavlju. Prostor koji uživa mir istarskog zaleđa, a dovoljno je blizu mora.

Treasure in The Ruins

„Treasure in the Ruins“ naziv je projekta u organizaciji Artium Weddings čiji je cilj bio probuditi uspavanu ljepotu srednjovjekovnog gradića Dvigrada u srcu Kanfanara.

Da Dvigrad nije slučajan izbor govore i ostaci bazilike svete Sofije, koji su predstavljali nadrealnu kulisu za ceremoniju vjenčanja pod vedrim, istarskim nebom. Svodovi koji se uzdižu iznad mladenaca predstavljaju neraskidivu vezu ljubavi i vremena, kao što je i sam život.

Ovo raskošno izdanje projekta „Treasure in the Ruins“ ovjekovječile su Aleksandra Đorđić, IndigoBlu Weddings i Nina Roland, Nina Roland Weddings. Kako fotografije pričaju više od 1000 priča, tako smo mi ispričali ovu priču u nešto manje od 1000 kadrova, Nomad Diaries • Wedding Films.

Ruševine starog grada Dvigrada kao kulisa za vjenčanje

Artium Weddings pobrinuli su se da ruševine pretvore u prostor mekih i toplih tonova, da stvore kulisu vrijednu pažnje bez narušavanja istinske čarolije samog prostora.  Takvim pomno biranim detaljima i jednostavnošću predstavili su ruševine Dvigrada kao jedan od najljepših prostora na kojem možete zamisliti i izgovoriti ono sudbonosno „da“.  Posebnu dubinu i čar prostoru dalo je osvjetljenje ruševina koje je kreirao Vedran Đukić, grupa Vedras. Jedinstvenim, kružnim osvjetljenjem, podarili su prostoru detalj koji je stvorio idealnu kulisu toplih boja za ples pod mjesečinom.

Kako bi doživljaj bio još više uveden u ostatke prošlosti i mašte, ceremonija koju je vodila Ines Matić Matešković iz Vinum Amoris spojila je povijesnu snagu prostora s lakoćom istarskog vina koje doziva tradiciju. Kao što vino postaje bolje s godinama, tako su i ruševine bazilike poprimile novu, toplu energiju ljubavi koja je glatko odzvanjala među svodovima.

Modeli, Nika Širola i Ivan Genda, dostojno su nosili jedinstvene kombinacije pastelastih i plavih tonova. Nika je u kreaciji Marine Jerant, Lukabu, a Ivan u kreaciji Fidelio Tailor. Jednostavnim linijama i blagim bojama Fidelio i Lukabu doprinijeli su jedinstvenoj kulisi cijele organizacije projekta.
Vizažistica Nataša Pamić i frizerka Lara Aničić, Studio Lara neizostavni su dio paleta boja i linija koje su funkcionirale kao završni potezi kista na platnu.

Prostor obavijen maštom, dobri ljudi, miris mora i vina, tako bismo mogli sumirati ovo predivno iskustvo koje smo imali u Istri.

Vaši Nomad Diaries • Wedding Films

Organization: @artiumweddings

 Location: @visitkanfanar

 Design, flowers & styling: @artiumweddings

 Photographers: @indigoblu_weddings @ninarweddings

 Video: @nomaddiaries_weddingfilms

 Bride model: @nikasirola

 Groom model: @ivangenda_

 Ceremony officiant: @vinumamoris

 Dress: @lukabu_official

 Suit: @fideliotailor

 Jewelry: @design_store_soleluna

 Hairstyle: @studiolara_frizerskisalon

 Makeup: @_la_vitta_bella

 Rental: @adratic_event.cro

 Chairs: @ghiastaff

 Light effects: @vedrasgroup

Učitati još
Zatvori