Con Amor from Balkan – wedding priča kakvu još niste vidjeli

Con Amor from Balkan – wedding
priča kakvu još niste vidjeli

Con Amor from Balkan – intrigantni naslov koji poziva da udahnete i zadržite dah, osjećajući sve nestvarne emocije koje slijede.

Projekt, koji je pokrenuo kreativni trojac Artium weddings Croatia, ima zadaću upoznati vas s neotkrivenim lokacijama, zagolicati sva čula i širom otvoriti vaše horizonte, ukoliko tražite inspiraciju za baš vaš veliki dan vjenčanja.

Ideja ovog stiliziranog snimanja zasniva se na osobinama spomenutog trojca. Artistički pristup, nezarobljena paleta boja, odmetnički iskoraci i glazbena podloga za najistančanije uho, samo su jedan dio, koji je vodio od ideje do realizacije. Kulisa snimanja je našla svoj put do organizatora i opravdala svoju ulogu baš kako spada. Neotkrivena litica nad Limskim kanalom postala je domaćin jednog stiliziranog, no posve drugačijeg snimanja od onih na koje smo navikli.

Malo vjenčanje s puno karaktera

Prikazati pravi osjećaj manjih vjenčanja s najbliskijim prijateljima i obitelji bila je okosnica priče oko koje se odvilo snimanje. Strmoglava litica dala je potrebni dašak cjelokupnoj priči i poslužila kao prava odskočna daska u nepoznato. Dizajn i styling potpisuju Artium weddings Croatia. Vođeni odmetničkim idejama uzeli su za svoju inspiraciju nekoliko nezaobilaznih motiva. Tako je Frida Khalo, heroina raspuštenog duha, poslužila kao
melem ovog vrloga strasti. Njezina želja i volja za životom, za užitkom i umjetnička strana su nadahnuće i poruka ovog projekta. Nadasve je teško ostati pozitivan u doba kada su promjene toliko česte i neizvjesne, a ostati dosljedan sebi postaje sve teže. No unatoč problemima, valja ostati hrabar i nastojati iskoristiti najbolje svoje vrijeme.

Balkan kao podneblje koje poznaje blagodati dobrog življenja, a time i slavlja, drugi je važan motiv koji se proteže u mnoštvu detalja.

Editorijal ne bi bio vjeran svojoj temi da nije dotaknuo najvažniji motiv, a to je ljubav. Upravo time vođeni dočarali su svim elementima nezaustavljivu, neukrotivu snagu emocije koja pokreće svijet.

Upravo time vođeni dočarali su svim elementima nezaustavljivu, neukrotivu snagu emocije koja pokreće svijet. Vjenčana haljina dizajnerice Ivane Čizmadije, iz studija Gray by Ivana Čizmadija, nije odabrana nimalo slučajno. Ivana nerijetko istupa iz okvira i prepušta se, kako materijalima, tako i idejama kako osloboditi duh. Vjenčanica je vrhunski spoj tradicionalnog s dovoljnom trunkom smjelosti. Rađena od prekrasne čipke. savršeno konturira. S bogatim puf rukavima i samo malim prorezom u struku je kao stvorena za prekrasnu Silviju, koja je haljinu probudila i dodala joj svojom razigranom osobnošću onaj potreban detalj, koji svaka mladenka unese u svoju haljinu. Cipele branda Sholala osigurale su lagan i siguran korak, dok su astečki detalji tetovaža naglasili iskorak od očekivanog. Za njih je zaslužna Lucija Retkovac, koja se služila tehnikom iscrtavanja tijela prirodnom kanom.

Markantnog Piera obukla je dizajnerica Anja Stehlik iz Pule. Crno moderno odijelo, nimalo klasičnog kroja, a opet elegantno i staloženo, savršeno je pristajalo, nadopunjeno unikantnom maramom galerije Montaro iz Motovuna.

Vizažistica Tanja Lukin i frizerski salon Artistic Hair Salon mekim su linijama i prigodnim frizurama naglasili sudionike projekta.

Glavni stage bio je bogato postavljen stol za ovo malo intimo vjenčanje, s nezaboravnim pogledom na zaljev. Smješten tik uz rub litice, u netaknutoj prirodi, dominirao je mnoštvom detalja. Paleta boja prštila je od glasnih crvenih i žarko ružičastih tonova, do blažih naračastih i zemljano smeđih,
sve do smirujuće plavih. Dodavanjem zlatnog pribora za jelo potenciran je element služnosti stola te postignut željeni odsjaj na popodnevnom suncu.

Svaka zabava da bi ispunila sva očekivanja mora užitkom proći i kroz nepce. Za ovaj dio pobrinuli su se Amalie catering sa bogatom postavom ukusnih jela i Antica torte i kolači sa svadbenom tortom. Vina Romeo i njihova vrhunska vina punog okusa dodala su zadnju, potrebnu notu na ovoj glazbeno- scenskoj poslastici.

Spomenuti glazbeni element oživjeli su i vrhunski interpretirali glazbeni sastav Top of The Pops. Iako im repertor nije sklon ovim glazbenim smjerovima, pokazali su da vješto vladaju notama i emocijom koju glazba treba prenijeti na slušatelja. Kroz službeni video uradak, koji nosi potpis Mirka Mihalja iza branda Luce Divina, moći ćete uživati u glazbenim notama i njegovim zamjetnim talentom savršeno zarobljenim scenama.

Iza fotoaparta, kako bi čaroliju podijelili sa čitateljima, nalaze se Alex iz IndigoBlu weddings. Njezinim fotografijama vlada dokumentirana smirenost, pristup je artistički s osobitom pažnjom posvećenoj posebnim trenutcima i detaljima. Alex i Tom iza branda FlicFactory, svaki iz svoje perspektive, hvatali su čarobne sekunde. Fotografije im pršte emocijama sa snimanja i mnoštvom razigranih detalja. Kolorit je snažan i izražen po ideji. Kristijan Ribarić iz Kristijan Ribarić Photography, posvećen detaljima i trenutcima, zabilježio je divne uspomene na jedan veliki dan.

Svaki sa svojim jedinstvenim prsitupom i tehnikama izvukli su ono najdivnije i pokazali u stvarnom svjetlu cijeli projekt.

Potvrdili smo još jedanput da je priroda zaista nenadmašna kulisa, kako inspiracija leži u već znanim stvarima i kako sebi moramo samo dozvoliti vidjeti. Neistražene lokacije i neviđene kombinacije mogu biti prava poslastica za sva osjetila. Katarina, Anđela i Armin vrlo će rado
poslušati vaše želje i baš za vas skrojiti vaš čaroban dan.

Ušetajte u svoju priču koju pravi tim organizatora i dizajnera može i hoće prilagoditi baš vama.

Organizacija: @artiumweddings
Lokacija: @visitkanfanar
Cvijeće i styling: @artiumweddings
Fotografi: @indigoblu_weddings @kristijan_ribaric_photography @flickfactory 
Video: @mirko.mihalj
Modeli: @girl_on_the_moon1993 i @pieronacinovic
Tatto: @_ladyluu_
Haljina: @graybridal
Odijelo: @odijelo
Frizura: @artistic.hairsalon
Makeup: @lukintanja
Bend: @top_of_the_pops_band
Rental: @artiumweddings
Šal: @unikat_montaro
Cipele: @shoolalasalon
Catering: @amalie_catering
Vino: @vinaromeo
Torta: @antica.torte.i.kolaci

Učitati još
Zatvori