Bridal kolekcija koja će oduševiti sve ljubiteljice klasične elegancije

Bridal kolekcija koja će oduševiti sve
ljubiteljice klasične elegancije

Nakon što je deset godina radila kao stilistica, kreativna direktorica i dizajnerica u video produkciji, Bojana Ugrešić svu svoju pažnju odlučila je usmjeriti na razvoj vlastitog modnog brenda. Prošle godine njezin smo vam brend predstavili kroz proljetnu bridal kolekcije te jesensku ready-to-wear kolekciju. Za sezonu jesen/zima 2020./2021. Bojana je odlučila stvoriti kolekciju koja će obuhvatiti sve ono što njezin modni brend predstavlja.

The Pearl kolekcija je priča o ljubavi, ljepoti i transformaciji koja donosi refleksiju vremena u kojem se trenutno nalazimo, ali i odgovor na sve njegove potrebe i izazove. Podijeljena u tri različita dijela koji spojeni zajedno stvaraju zaokruženu modnu priču, The Pearl kolekcija obuhvaća ready-to-wear, basic i bridal modele.

Dizajnerica Bojana Ugrešić predstavila novu kolekciju

Od rujna prošle godine kada je završila s pripremom i snimanjem kampanje za kolekciju What I Believe u New Yorku, Bojana je počela istraživati temu koja ju je oduvijek pratila – boje. Boja je od samog početka imala važno mjestu u Bojaninom radu, u njezinom kreativnom procesu i stvaralaštvu. Otkrivanjem pojedinosti vezanih u spektar boja, ljepotu i moć boja, Bojana je našla inspiraciju za nove modele.

“The purest and most thoughtful minds are those which love color the most”, rečenica je koja se provlači kroz ideju i modele The Pearl kolekcije. Najposebniji dio kolekcije zasigurno su vjenčanice.

Vjenčanice inspirirane biserom za novi početak

Posebna energija bridal modela u The Pearl kolekciji počinje sa simbolikom bisera. The Pearl predstavlja osobno putovanje do veličanstvenosti, transformaciju u najbolju verziju sebe kroz ljubav u svim svojim oblicima.
Ulazak u novi život, ljubav i ljepota jedan su od puteva transformacije zbog čega je vjenčanica jedna od najposebnijih haljina koju ćete ikad nositi.

Za novu sezonu, Bojana Ugrešić dizajnirala je kolekciju vjenčanica koje nas vraćaju klasičnoj eleganciji. Kombinacijom svile, satena, til u slojevima te najfinije i pažljivo birane šipke, vjenčanica zrače svježinom, slobodom i modernom elegancijom. Nježni i snažni elementi provlače se kroz detalje, priču iza svakog modela te samih imena vjenčanica. I dok su materijali raskošni, a dizajn klasičan, džepovi su onaj moderni i neočekivani detalj koji ovim posebnim haljinama za onaj najposebniji dan daje dozu ležernosti.

U The Pearl kolekciji Bojana Ugrešić po prvi je put predstavila i cipele. Uz bridal modele u kolekciji možete pronaći i nekoliko casual modela, a svaki se model izrađuju po narudžbi od najfinije kože u bijeloj boji i s dodatkom različitih detalja.

Vjenčanice i cipele iz bridal dijela The Pearl kolekcije otkrijte u nastavku, a pogledati ih možete u studiju brenda u Novom Sadu uz prethodnu najavu. Također, svoj upit za bilo koji od modela možete poslati i na stranici bojanaugresic.com. Svi modeli izrađuju se po narudžbi i šalju na adresu.

Kreativno vodstvo: Bojana Ugrešić

Fotograf : Rale Radović

Video: Dušan Stojančević

Skulptura školjke : Nenad Veljović

Model : Tijana Nikolić (International Scouting Office )

Frizura : Đurđica Ivanović

Šminka : Milica Đorđević

Cvijeće: Branimir Konstantin Matić

Video podrška : Viktor Ćobanović

Učitati još
Zatvori