Alduk bridal kolekcija izgleda magično u talijanskom gradiću Ferrari
Alduk bridal kolekcija izgleda magično u talijanskom gradiću Ferrari

Alduk bridal kolekcija izgleda magično u
talijanskom gradiću Ferrari

Da Hrvatska obiluje kreativcima i talentima u svima zanimanjima, nije tajna. Jednog takvog vam predstavljamo danas. On je IT stručnjak, ali i zaljubljenik u fotografiju koji svoju ljubav pretočio u doista posebnu estetiku fotografirajući vjenčanja. Robert Kale, krije se ne samo iza mnogobrojnih fotografija vjenčanja koja redovito viđamo na društvenim mrežama već i iza ovog posebnog bridal editorijala nastalog u suradnji s brandom ALDUK i samim dizajnerom Ivanom Aldukom koji skoro deset godina stvara predivne, unikatne vjenčanice u sklopu linije Alduk Bridal. Svaka se izrađuje prema mjerama klijentice i uz željenu personalizaciju, a ovogodišnje modele Robert je uhvatio u objektivu svoga fotoaparata u predivnoj Ferrari. Talijanski gradić prepoznatljiv po karakterističnom crvenom tonu gradskih vizura doista je bio posebna kulisa ovog bridal editorijala.

Talijanski gradić Ferrari posto je kulisa Alduk bridal editorijala

Robert Kale za snimanje ovog bridal editorijala ističe, ‘Spojio sam ugodno s korisnim, privatno i poslovno. Tokom posjeta Ferrari odlučio sam napraviti jedno kreativno snimanje, drugačije od ostalih. Pomalo mistično, sanjivo i vrlo nježno. Uz pomoć svoje kolegice Marije Obradović okupio sam odličan tim i pronašao lokacije interijera i eksterijera koje dočaravaju duh malenog talijanskog gradića. Modela je utjelovila Fiamma Rizzati a za make-up i frizuru zaslužan je bio Anh Tobias Tran. Aldukove vjenčanice su se izvrsno uklopile u snimanje’.

 

“S Robertom sam već snimio dvije zanimljive bridal priče u kojima vjenčanice prikazujemo u nekom drugom obliku. Kreativne su to priče kojima se uvijek veselim” dodao je Ivan Alduk koji nam je ekskluzivno najavio da uskoro kreću s izradom kolekcije vjenčanica za sljedeću godinu i da će nova kolekcija biti predstavljena tradicionalno u siječnju.

Sa sigurnošću možemo reći kako se veselimo novim modnim pričama iz hrvatskih kreativnih radionica. Robertovo kreativno stvaralaštvo možete pronaći na njegovom Instagram profilu, dok cijelu Bridal kolekciju možete pronaći na službenoj Alduk stranici.

Učitati još
Zatvori