Vjenčanje u Maksimiru može izgledati baš jako dobro

Vjenčanje u Maksimiru može
izgledati baš jako dobro

Vidikovac u Maksimiru je spomenik kulture dobro poznat svim Zagrepčanima. Sa svoje izdignute pozicije pruža prekrasan pogled na park i prilaznu aleju. Ideja ovog stiliziranog snimanja bila je predstaviti neke od aktualnih trendova u industriji vjenčanja iskoristivši ovu prekrasnu građevinu kao savršenu kulisu. Serendipity Weddings, novoosnovana agencija za destinacijska vjenčanja, ovim putem htjela je predstaviti svoju viziju za vjenčanja ove sezone. 

MIKRO VJENČANJA

Kao odgovor na uvjete pandemije, industrija vjenčanja uvidjela je porast u takozvanim mikro vjenčanjima. Intimna obiteljska okupljanja s popisom gostiju do 30 uzvanika nastavljaju biti popularna i sada kada se stvari polako vraćaju u normalu. Mnogo je pozitivnih strana ovog trenda, od ukupne atmosfere događaja – osobnije i emocionalnije – do mogućnosti provođenja kvalitetnog vremena sa svakim gostom. Sve više parova odlučuje se na mikro vjenčanje zbog ograničenja s budžetom, želje za intimnijim okupljanjem samo sa najbližima ili čak želje za organizacijom dvodijelnih vjenčanja. Ovaj trend predstavljen je uz pomoć intimne postavke stola, sa samo 6 sjedećih mjesta. Intimnost ovakvog postava može se vidjeti na svakoj od fotografija talentiranih fotografkinja iz Foto studija AGA i Andrea Gržičić Weddings.

PANTONE BOJE GODINE 

Pantone iz godine u godinu najavljuje trendove u bojama i tako nadahnjuje mnoge umjetnike, dizajnere i industriju vjenčanja! Boje izabrane za 2021. su illuminating žuta i ultimativna siva –  po našem mišljenju savršena kombinacija za proljetna i ljetna vjenčanja. Antun Bauer, glavni dizajner Cvit Happens studija, za dekoraciju glavnog stola koristio je vrtne ruže, neodoljive orhideje i dehidriranu ahileju (achillea). Za dozu glamura, poigrao se kombinacijom pastelne roze, koja se posebno ističe u buketu za mladenku. Vibrantno žuto cvijeće napravilo je savršen kontrast sivom stolnjaku i svijećama koje su bile raspoređene na strateška mjesta po stolu. Predivna papirna galanterija ručno ispisana kaligrafijom mladih umjetnica iza brenda Pi.Linia dodatno je podignula izgled postava stola.

MONOPORCIJE SVADBENE TORTE

Svadbene torte u obliku monoporcija, koje se poslužuju za svakog gosta pojedinačno, trend su u porastu u industriji vjenčanja. Praktična također iz sigurnosnih razloga, ova mini remek-djela mogu postići da se svaki gost osjeća posebno. Mogu se poslužiti kao desert za vrijeme svadbene večere ili ih se može spakirati kako bi ih gosti mogli ponijeti kući nakon zabave. Magnolia slastice i njihov tim iskusnih slastičara proizveli su mini remek djela u illuminating žutoj boji za potrebe ovog snimanja. Mini tortice ukrašene ružama i ahilejom bile su pravi šećer na kraju.

LOKACIJA: Vidikovac Maksimir

ORGANIZACIJA: Serendipity Weddings

CVIJEĆE I DEKOR: Cvit Happens

FOTOGRAFI: Fotostudio Aga

VIDEOGRAF: Lipstick Weddings

MODELI: Martina Mandek, Ivan Giovanni Fatone

MAKE UP: Kate Ramic Make Up

FRIZURA: Studio Marcela

TORTA: Magnolia Slastice

STATIONERY: Pi.linia

VJENČANICA: Vesna Sposa

ODIJELO: Varteks

Učitati još
Zatvori