Vjenčanje poznate njemačke blogerice na Mallorci

Vjenčanje poznate njemačke
blogerice na Mallorci

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Otkako su se društvene mreže, a pogotovo Instagram i Pinterest, razvile do mjere u kojoj postoje danas, postalo je puno lakše pronaći inspiraciju za malo drugačije vjenčanje i na kraju organizirati svadbu iz svojih snova. Često pratimo vjenčanja poznatih blogerica koje su zapravo predvodnici nekih novih trendova i ideja, a u posljednjih godinu dana zaista smo u nekim realizacijama uživali. Uglavnom biraju destinacijska vjenčanja, zemlje i gradove koji su im značajni te cijelu svitu “sele” na nekoliko dana na određeno mjesto. Jedna od najpoznatijih njemačkih blogerica, Aylin König, svoje je goste tako ovog vikenda pozvala na Mallorcu.

Destinacijsko vjenčanje u Palma de Mallorci

Španjolski otok je omiljeno ljetovalište Nijemaca koji ga biraju za najrazličitije prilike, momačke, djevojačke, party vikende, odmor, pa tako i vjenčanja. Nakon civilnog vjenčanja u Hamburgu, par je ceremoniju ponovio u Palma de Mallorci, na utvrdi Castillo Museo San Carlos. Nakon više od 10 godina veze, Aylin se udala za Tobiasa, svog dečka i poslovnog partnera, s čijim je potpisom većina njenih fotografija na blogu, a među gostima su bila jaka influencerska imena iz Njemačke čiji broj followera prelazi šest znamenki.

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

Kamene su zidine poslužile kao odlična kulisa za party koji je bio izveden u nijansama bijele s puno zelenila i lampica. Aylin je za vjenčanicu odabrala kreaciju s potpisom slavne izraelske dizajnerice Galie Lahav koje odnedavno možete pronaći i u Zagrebu. Srcolikog izreza na korzetu, u kombinaciji sa slojevima dugačkog tila i sitno izvezenom čipkom, Aylin je utjelovila viziju mnogih mladenki. Vjenčanja ovakvog renomea ne mogu proći bez barem jednog presvlačenja, te je tako Aylin za prvi ples i ostatak večeri nosila usku prozirnu i svjetlucavu haljinu australskog brenda Chosen.

A post shared by A Y L I N (@aylin_koenig) on

A post shared by Isa Belle (@la_belle28) on

A post shared by Anna-Lena ? (@lenilow) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori