Vjenčanica poznate glumice dokazuje koliko je fora biti drugačiji

@malinakerman

Celebrity vjenčanja oduvijek su privlačila posebnu pažnju. Kako su društvene mreže dobile veliki zamah i gotovo svaka slavna osoba ima svoj Instagram profil, tako za scene s vjenčanja više ne moramo ekskluzivno kupovati modne i bridal magazine jer će minimalno jedna fotografija osvanuti i na Instagramu.

Vjenčanje Malin Åkerman i Jacka Donnellyja

Tako smo, listajući nebrojene profile, pronašli i divno vjenčanje poznate glumice Malin Åkerman. Mala, intimna vjenčanja popularna su i u celebrity krugovima, gdje par okuplja samo najbliži krug prijatelja kako bi mogli biti posve opušteni.

@malinakerman

Malin smo gledali u fenomenalnoj seriji Billions kao Laru Axelrod, gdje je toliko dobro utjelovila lik, da se kasnije bilo teško riješiti dojma da ona nije takva u stvarnom životu. Ovo vjenčanje je dokazalo upravo suprotno – posve ležerno, na plaži u Tulumu, Meksiku, potpuno prilagođeno željama Malin i njenog partnera, glumca Jacka Donnellyja.

Ružičasta Cushnie vjenčanica

Za svoju su ekipu organizirali cijeli svadbeni vikend u jednom hotelu, a sama ceremonija odvila se tik uz more, ispod luka ukrašenog makrame tehnikom. To je samo jedan od detalja koji su označili boho temu – drugi i najljepši bila je vjenčanica koju je Malin odabrala.

@malinakerman

Radi se o ružičastoj slip haljini brenda Cushnie s vrlo tankim bretelicama, izvezenim pomponima na porubu i visokim prorezom na nozi. Lepršava kreacija bila je savršena za ovakav tip vjenčanja, tim više što je mladenka svoje zavjete izrekla bosa s buketom od pampas trave i čička.

Malo detalja prenosimo i mi…

@malinakerman

Foto: Instagram

0