Veliko vjenčanje jedne od naših omiljenih blogerica

Veliko vjenčanje jedne od naših
omiljenih blogerica

Krajem prosinca pisali smo van o divnom boho vjenčanju poznate blogerice Jessie Bush koja stoji iza bloga We The People. Za svojeg se dugogodišnjeg partnera i kreativnog direktora poslovnog carstva udala prvi puta na Novom Zelandu, u intimnoj ceremoniji samo za najbližu obitelj, i rekli bismo, u možda najljepšoj vjenčanici od svih kojima smo svjedočili u boomu vjenčanja svjetske blogosfere.

Veliko vjenčanje na Mallorci

Jessie je već tada najavila kako se veliko vjenčanje planira za 2018. godinu i kako je odabrana lokacija Mallorca. Kada je stigao vikend, odmah smo putem Instagram Stories mladog para mogli vidjeti kako se radi o raju na zemlji. Uz kristalno čisto more i šetnje uz plažu, hashtag #amallorcanwedding otkrivao je još detalja o samom mjestu obreda te ceremoniji.

Par je tjedan dana proveo na otoku prije sudbonosnog dana. Jessie je još jednom odabrala vjenčanicu londonskog brenda Charlie Brear, s dubokim izrezom te suknjom od čipkastih volana, a buket je bio identičan onom na Novom Zelandu – tucet bijelih ruža. Uz jednostavnu podignutu frizuru i biserne naušnice, Jessie je zaista izgledala prekrasno.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori