Urbano mikro vjenčanje na zagrebačkom rooftopu

U proteklih godinu dana bili smo svjedoci velikih promjena u wedding industriji, od novih pravila koja je nametnula pandemija, do drugačijeg načina razmišljanja koji su parovi počeli prakticirati pri organizaciji velikog dana. Za neke nije dolazilo u obzir otkazati pir i čekati još godinu dana, pogotovo ako su to već jednom učinili pa su odlučili biti kreativni i prilagoditi se. A baš je taj trenutak donio toliko zanimljivih priča da obožavamo pisati o njima i nadamo se da će se trend malih i cool vjenčanja nastaviti i dalje, bez obzira na situaciju u svijetu.

Takvo je i ovo vjenčanje koje donosimo danas – Carla i Franco odlučili su se za urbanu mikro priču na jednom zagrebačkom rooftopu koja je izgledala odlično. Tonove boja diktiralo je mladoženjino funky odijelo pa su se tako nijanse ružičaste proplele i kroz buket i kroz cijeli setting.

Mikro vjenčanje u Zagrebu

Fotografkinja Martina Škrobot ispričala nam je ponešto o konceptu:

Željeli smo pokazati da se i usred pandemije i ljeta/proljeća, u centru grada, može napraviti jedno divno stylish vjenčanje koje bez obzira na broj ljudi može biti i izgledati odlično. Štoviše taj ograničen broj možemo pretvoriti i u prednost jer vjenčanje može biti gotovo bilo gdje! U ovom slučaju na rooftopu jednog gradskog hostela.

Svi dobavljači su hrvatski dizajneri, još jedna super priča kako i tu kod nas imamo sve što je potrebno za jedno vjenčanje i ne treba posezati dalje od našeg nam omiljenog grada.

Cool faktor cijeloj priči dali su i mladenci svojim stilom, mladoženja s divljom frčkavom kosom i mladenka u urbanoj vjenčanici i s upečatljivim ukrasom na glavi. Previše riječi bit će suvišno, pogledajte genijalne fotke i ako mislite da Zagreb ne može ponuditi lokacije i ideje za urbano vjenčanje, razmislite još jednom.

Photography: @martinaskrobotphotography

Flowers & design: @pixywithlove

MUAH: @makeupbymatea

Wedding dress: @dianaviljevac

Stationery: @lettera.etc

Bridal headpiece: @pixywithlove

Bride & groom: @karamatickarla @matara44

Jewelry: @anka_jewelry

Sunglasses: @rayban & @Bottega Veneta from @optikaanda

Models agency: @sonicmodels

0