Tri blogerska vjenčanja i tri vjenčanice koje će vam se svidjeti

Tri blogerska vjenčanja i tri
vjenčanice koje će vam se svidjeti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carola Pojer (@viennawedekind) on

Ovo je ljeto definitivno označilo boom blogerskih vjenčanja koja su se počela nizati početkom godine. S obzirom na otvorenost s kojom mladenke, ujedno i influencerice, u svoj svijet redovito puštaju znatiželjne pratitelje, ne iznenađuje da za njihova vjenčanja vlada posebno zanimanje. Koju su vjenčanicu odabrale, na kojoj se lokaciji zbiva veliki dan, koliko haljina su promijenile, i slično, samo su neka od pitanja koja se vrzmaju po glavama ponajviše budućih mladenki kojima Instagram služi kao platforma za inspiraciju.

Najveće od svih bilo je vjenčanje Chiare Ferragni, dramatična produkcija naspram koje sva druga vjenčanja izgledaju maleno. No ponudila je i zanimljivu alternativu onima koji vole iznimno glamurozne priče, dok su sva ostala vjenčanja tu za prizemljenije ideje. Osim vjenčanica, mladenke na svojim profilima dijele i uređenje prostora, prateći hashtagove možete pogledati sve iz perspektive gostiju i dobiti zaokruženi pogled na cijelo vjenčanje te stvoriti vlastite ideje.

Ovog je vikenda svoje sudbonosno da izrekla Rocky Barnes koja je sa svojim odabranikom odabrala Knickerbocker Country Club u SAD-u i obred na livadi kluba u vjenčanici koja je pratila liniju tijela. Prošlog vikenda pak smo pratili poznatu dansku stilisticu Trine Kjaer koja je odabrala jedan od najzanimljivijih brendova trenutno da joj sašije vjenčanicu – Stine Goya Studio. Carola Pojer, koju prepoznajete kao @viennawedekind na svom je velikom danu nosila vjenčanicu njemačkog brenda Kaviar Gauch. Sve su djevojke ostale vjerne klasičnom stilu i vjenčanicama koje su zaista nosive – pogledajte njihov odabir u nastavku.

Rocky Barnes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie B (@natamals) on

Trine Kjaer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Kjær (@trinekjaer_) on

Carola Pojer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carola Pojer (@viennawedekind) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori