Vratila se Self-Portrait vjenčanica koja mami uzdahe

Vratila se Self-Portrait
vjenčanica koja mami uzdahe

Osim po čipkastim haljinama koje trendseterice obožavaju i nose u najrazličitijim prilikama, brend Self-Portrait poznat je i po svojoj bridal liniji za mladenke koje žele nešto drugačije. Svim vjenčanicama zajednički je nazivnik perforirani materijal koji se u nekim slučajevima manifestira kao klasična čipka, no ponekad ipak s modernijim odmakom.

Najpoželjnija Self-Portrait vjenčanica

Kolekcije se mijenjaju iz sezone u sezonu kada se predstavlja samo nekoliko modela vjenčanica i kada se rasprodaju teško da će se vratiti. No jedan je model bio toliko popularan da ga je brend morao vratiti u ponudu – kažu da nisu izdržali pod pritiskom molbi i upita svih fanova. Radi se o maksi haljini dugih rukava čiji je gornji dio u potpunosti izveden u čipki, a u struku se spaja s lepršavom plisiranom suknjom s prorezom.

Iako ju je u funkciji haljine iskombiniralo nekoliko blogerica, rasprodani status definitivno je zapečatila Kate Middleton koja ju je nosila na jednom crvenom tepihu 2016. godine. Otada je nestala iz web shopa, no nedavno se službeno vratila – možete je pronaći u web-shopu (brend dostavlja u Hrvatsku). Popularne Self-Portrait modele možete kupiti i u Zagrebu, u concept storeu Clan.

self-portrait-vjenčanica

Foto: Instagram, Self Portrait

Učitati još
Zatvori