Primark ima sve što vam treba za jednu djevojačku

Primark ima sve što vam treba za
jednu djevojačku

primark-bridal-4

Proljetna djevojačka

Polako kreće sezona proljetnih vjenčanja, a s njom, naravno, i sezona djevojačkih zabava. Čak i ako niste spremni na lude tulume u stilu Mamurluka (na što, uostalom, ne možete ni utjecati jer kuma i frendice organiziraju cijelu stvar), bit će vam žao ako veliki dan pred vama ne obilježite samo sa svojim najbližim prijateljicama.

Toga su svjesni i u Primarku te su za sva proljetna vjenčanja ove godine pripremili kolekciju koja se može iskoristiti na nekoliko načina. Prva je djevojačka zabava s ključnim komadima koji vam trebaju za pool party – uz badiće s natpisima, šešire, cekere i vodootporne detalje za fotkanje. Tu je i opcija pidžama partyja – s maskama za spavanje i pidžamama.

primark-bridal-6

No brend se potrudio osigurati i zabavne poklončiće za sve koji sudjeluju u vjenčanju, možda nešto što će prijateljice poklanjati mladenki, nešto što je rezervirano za budući bračni par, ali i sve potrebno za organizaciju velikog dana kako bi bili sigurni da će planovi glatko teći.

primark-bridal-1

Primark nažalost nema web-shop, a dok čekamo onu u Ljubljani, najbliže fizičke trgovine ostaju u Austriji i Italiji. No na njihovoj stranici svejedno možete razgledati sve sitnice koje bi vam dobro došle u pripremi djevojačkih zabava.

primark-bridal-2

primark-bridal-3

Foto: Primark

Učitati još
Zatvori