Pratite li svjetski poznat blog My New Roots?

Poznati food bloggeri prilikom promocije svojih kuharica Berlin ne zaobilaze! Nedavno, sasvim slučajno, prijateljica mi je javila da blogerica, koja se krije iza bloga My New Roots, stiže u Berlin. Mojoj sreći nije bilo kraja. Kuharicu posjedujem već neko vrijeme, taman da mi se potpiše! 🙂

mynewroots8

Svi koji prate blogerski svijet čuli su za Kanađanku Sarah Britton. Nakon završenog holističkog studija nutricionizma, preselila se zbog ljubavi u Kopenhagen, gdje se odjednom našla na prekretnici jer nije znala čime se baviti. Diploma nije bila važeća, jezik nije pričala, profesionalni kuhar nije bila, a silno se željela baviti kuhanjem. Nakon što je nadišla vlastite nesigurnosti, odlučila je potražiti posao u vegetarijskom restoranu, kojih je tada bilo svega nekoliko. Nakon strastvenih monologa na intervjuima koliko voli hranu i kuhanje, dobila je priliku! Nakon toga svoje teoretsko znanje o namirnicama i kako utječu na naše tijelo naučila je pretvarati u super ukusna jela.

mynewroots2

Sarah Britton

Blog je započela 2007. godine. Gotovo 5 godina se nije događalo ništa značajno i mnogo puta je mislila da će odustati. Sve se promijenilo nakon objave recepta “The Life Changing Loaf of Bread”, a ostalo je povijest… Danas Sarah, osim bloga, ima svoju agenticu, team koji radi s njom, izdala je prvu kuharicu te vlastitu aplikaciju!

mynewroots4

Upravo ju je promocija kuharice na njemačkom jeziku dovela u Berlin. Razigrana, prirodna i simpatična dočekala je jedno 30-ak ljudi koji su nestrpljivo čekali da je upoznaju. Spremala je soccu sa šparogama iz kuharice te je poslužila svima. Nakon ugodnog časkanja, uslijedilo je potpisivanje knjige, fotografiranje te dijeljenje savjeta gdje da jede u Berlinu! Ja sam naravno bila prva u redu sa svojom kuharicom na engleskom jeziku. 🙂

mynewroots3

Sarah na druženju u Berlinu

mynewroots5

Ovo je trenutno moja najdraža kuharica. Riječima ne mogu opisati koliko je lijepa, jednostavna, a opet domišljata. Po njoj kuham svaki dan. Ne morate biti isključivo vegetarijanac da biste unutra pronašli ponešto za sebe. Dapače! Vaše povrće će naprosto zasjati kao nikada do sada.

Socca sa šparogama

Socca sa šparogama

Kuharica je bazirana na godišnjim dobima te se sastoji od 4 poglavlja; zime, proljeća, ljeta i jeseni. Namirnice se izmjenjuju promjenom godišnjeg doba, tako da cijela priča odiše jednim prirodnim ritmom. Najviše je zastupljeno povrće, mahunarke, različite sjemenke i orašasti plodovi te voće. Najegzotičnije na što ćete naići je miso pasta.

Juha s gljivama

Juha s gljivama

Ako tražite jednostavnu kuharicu, koja će vaše kuhanje, navike i ideje podići na novu razinu, ne tražite dalje – My New Roots je ono što vam treba!

mynewroots7

Za više gastro doživljaja pratite moj Instagram i Facebook profil te Kuživancija blog.

0