Opušteno i urbano vjenčanje u zagrebačkoj Beštiji

Opušteno i urbano vjenčanje u
zagrebačkoj Beštiji

Postoje vjenčanja i postoje Vjenčanja, ona s velikim “V”, koja gledamo i kojima se divimo, koja nas inspiriraju za vlastito ili oduševe lijepom pričom. Nekad je to karizmatičan par, nekad lokacija koja oduzima dah, nekad fantastično uređenje ili spoj svega navedenog, ali sigurno je priča na kojoj ćemo se duže zadržati i proučiti svaki detalj. Jedno takvo Vjenčanje održano je na proljeće u Zagrebu, na neočekivanoj lokaciji – u zagrebačkom restoranu Beštija.

Osmisliti cijeli koncept vjenčanja u manjem restoranu i da sve ispadne magično definitivno nije lak zadatak, no paru koji su zvijezde ove priče, to je uspjelo. Uz pomoć Nine Blečić (Pixy With Love) i fotografkinje Martine Škrobot, ideja je realizirana i najljepši kadrovi ulovljeni.

Opuštena priča u divnom ambijentu

Bruna i Davor su Zagrepčani koji su devetogodišnju vezu odlučili okruniti brakom. Nisu bili opterećeni ceremonijom samo lijepim uspomenama koje će ispričati fotografije pa su odabrali fotogeničnu lokaciju za intimnu svadbu za najbližih 40 uzvanika. Iako žive u Švedskoj, rodni Zagreb je ipak bio destinacija vjenčanja – uz inspiraciju švedskim stilom života i prirodom, skandinavski stil uređenja postao je nit vodilja za kreiranje atmosfere u Beštiji, stvaranje buketa i mladenkinog looka.

Umjesto klasične vjenčanice, Bruna je odabrala kombinezon s plaštom u koji se odlično uklopio razgranati buket sastavljen od anemona, granama magnolije, kukurijeka. Efektna kreacija čak je uvrštena u top 20 najljepših vjenčanih buketa cijenjenog portala posvećenog fotografiji Looks Like Film.

Beštija je pretvorena u proljetnu šumu

Uređenje interijera Beštije dodatno je inspirirano početkom proljeća, tek niknulim proljetnicama, predivnoj magnoliji, kukurijeku, zaštićenim visibabama koje su kasnije vraćene u prirodu… Želja mladenaca je bila imitacija šume, što je postignuto granom magnolije i krošnjama eukaliptusa. U priču o prirodi savršeno su se uklopile vaze i teglice u nijansama plave boje te terakoti kao čistom zemljanom proizvodu.

Atmosferične fotografije dodatno je začinilo prigušeno svjetlo restorana, sitne lampice, svijeće i prepoznatljivi natpis s imenom Beštija koji je osvjetljavao prostoriju crvenom bojom. Svatko od gostiju je imao označeno ime na svome mjestu, žene uz malenu visibabu u zemlji, a dečki na drvenom panjiću. Imena su stajala uz prefine švedske praline koje su u konačnici bile poklon i zahvalnica.

Pogledajte fotografije u nastavku i uživajte u djeliću atmosfere…

Foto: Martina Škrobot

Styling: Pixy With Love

Učitati još
Zatvori