Gastro blogerica Kate Homecooking oduševila nas je svojom novom kuharicom

Gastro blogerica Kate Homecooking oduševila
nas je svojom novom kuharicom

Gastro blogerica Katarina Đozović, poznatija kao Kate Homecooking, uz pomoć bio&bio kreirala je malu kuharicu naziva “Naši dani”. Kuharica sadrži ideje za gluten free, dairy free i plant based jela za doručak, ručak i večeru.

Kuharica uz koju ćete uživati u svakom obroku

Katarina ističe “Moja želja da stvorim jednu ovakvu, sasvim malu knjižicu jednostavnih recepata koje apsolutno svi mogu pripremiti kod kuće, napokon se ostvarila. Hvala bio&bio prodavaonici koja je prepoznala vrijednost ove ideje te uz čiju je pomoć ova knjižica ugledala svjetlo dana. Uživala sam kreirajući ju budeći se ujutro prije svih, pripremajući s ljubavlju obroke za doručak, ručak ili večeru koje smo zajedno dijelili moj muž, naš četverogodišnjak i ja.”

Kako u kuharici možemo pronaći recepte koji su primarno plant based Katarina ističe kako, unatoč činjenici da ona i njena obitelj nisu vegani, je uživala istraživajući i kreirajući recepte s isključivo prirodnim namirnicama. To je istraživanje i kreiranje recepata dovelo do toga da su Katarina i njena obitelj zavoljeli ovaj način prehrane i postao im je svakodnevnica. U knjižici možete pronaći raznolike ideje za gluten free obroke, obroke bez mliječnih proizvoda i namirnica životinjskog podrijetla. Cilj kuharice je pokazati da i takvi obroci mogu biti itekako ukusni, brzi i jednostavni, šareni i zaigrani, a opet nutritivno kompletni i zdravi. Katarina ističe kako ove recepte vole najmlađi, ali i najstariji članovi obitelji. Kuharicu možete pronaći na linku.

Učitati još
Zatvori