Neonski natpisi su novi hit detalj na vjenčanjima

Neonski natpisi su novi hit
detalj na vjenčanjima

Industrija vjenčanja danas je zaista ogroman business od nebrojeno mnogo sitnih elemenata koji se svi spajaju u vaš veliki dan. Sami imate priliku odabrati spomenute elemente – i dok su neki neizbježni, poput lokacije, haljine i hrane za goste, drugi nisu toliko potrebni, ali pridonose sveukupnom dojmu vjenčanja. I kad je o tim detaljima riječ, onda na vidjelo izlaze svi veliki trendovi koji se iz sezone u sezonu “vrte”, čekajući da vi odaberete svog favorita.

Inspirirani trendovima u svijetu interijera, hrane, mode, dekoracija, pružaju jako veliku platformu s koje možete odabrati ono što se sviđa samo vama. Sve najveće trendove ovog proljeća nabrojali smo ovdje, a danas izdvajamo najupečatljiviji od svih – neonske natpise.

Neonski natpisi kao ukras na vjenčanjima

Neonski natpisi profilirali su se kao odličan detalj u uređenju doma jer imaju nekoliko funkcija istodobno. Lijep su ukras prostora, mogu poslužiti kao motivacijska poruka ili citat koji će vas uvijek razveseliti, a istovremeno su i noćno svjetlo koje nježno osvjetljava sobu kada je to potrebno. U kafićima i restoranima, pak, počeli su ih koristiti kao detalj za privlačenje Instagram generacije i njihovi su natpisi doprli do svjetske publike baš zahvaljujući vizualnom efektu i domišljatosti.

Nakon toga, došao je red i na dekoraciju vjenčanja. Neonski natpisi danas se mogu instalirati u prostoriju u kojoj se održava svadba, iza luka ispred kojeg će se odviti ceremonija ili na photopointu koji mladenci mogu pripremiti za sebe i svoje goste kako bi dobili što efektnije fotke.

Gotove neonske natpise danas možete pronaći u trgovinama za uređenje interijera, no za natpise po svojoj želji treba se obratiti specijaliziranim brendovima. Jedan od njih se nalazi u Australiji i dostavlja po cijelom svijetu, a zove se Little Pineapple Neon. Na njihovoj stranici možete pronaći šablonu kroz koju možete kreirati baš svoj natpis, kakav nema nitko, a možete zaviriti i u njihovu bogatu arhivu te odabrati nešto od postojećih natpisa.

Planirate li vjenčanje, ovo bi mogao biti baš taj dekorativni element koji vam nedostaje. Pogledajte što se nudi na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori