Neočekivano dobra, crno-bijela vjenčanja

Neočekivano dobra, crno-bijela vjenčanja

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-15

Nakon nekoliko godina vladavine boho i vintage teme, u organizaciji vjenčanja dolazi do promjena. Vraćaju se tematska vjenčanja zamišljena do posljednjeg detalja, s idejom koja se proteže kroz cijelo vjenčanje, od dizajna vjenčanice do izgleda torte i zahvalnica. Na vama je da izaberete temu, a konačan izgled, vođen timom profesionalaca, može izgledati jako originalno i sasvim personalizirano – za poseban dan koji ćete pamtiti zauvijek.

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-9

Crno-bijela vjenčanja

Kako bi moglo izgledati jedno takvo vjenčanje sa svojim je timom zamislila Mirela Lela Mikšić koja stoji iza poznatog studija Lela Design. Koncept inspiriran Velikim Gatsbyjem i Art Deco razdobljem predstavljen je na nedavnom Sajmu vjenčanja, a rezultat je crno-bijela priča u kojoj se svaka sitnica stapa s temom.

Crna boja nije čest gost na vjenčanjima, ali u neočekivanoj izvedbi se odlično uklopila i stvorila jedinstven efekt što je potvrdila i nagrada za najljepši izložbeni prostor na Sajmu. U ovom je konceptu sve izrađeno po mjeri, uključujući i vjenčanicu i šešir koje nosi mladenka. Crno-bijele šare krase vaze, salvete, kolačiće pa čak i tortu, a samo je ponegdje ovaj klasični spoj razbijen jarkom crvenom.

U nastavku proučite ovu glamuroznu priču, možda vas inspirira i za vlastito vjenčanje.

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-10

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-8

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-7

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-6

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-14

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-3

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-2

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-1

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-12

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-16

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-17

lela-design-crno-bijelo-vjenčanje-18

Foto: Maja Jokić

Učitati još
Zatvori