Mia Kovačić i Tatjana Jurić u eNVy room vjenčanicama

Mia Kovačić i Tatjana Jurić u
eNVy room vjenčanicama

envy room

Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kampanje koju je eNVy room u suradnji s putničkom agencijom Atlas snimio na sjeveru Afrike. Dvije TV voditeljice, jedne od najljepših Hrvatica stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marakeša s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom.

03

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room pa ne čudi odabir baš ovih dviju voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. Nadodaju da je  ideja svake kampanje koju eNVy room radi u suradnji s putničkom agencijom Atlas približiti i prezentirati ljudima zanimljive destinacije te njihovim vjenčanicama dati jedan drugačiji background ispunjen životopisnim, drugačijim i egzotičnim vizurama.

15

Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma, a o samoj inspiraciji  je rekao kako je Maroko destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća, te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

13

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U Lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.

02

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi,  svileni topovi,  suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu najma vjenčanica u boljim salonima . Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10000 kuna, a uz gotovinski popust odobrava se 10% popusta.

16

Svi modeli iz nove eNVy room kolekcije mogu se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com  ili putem facebook profila www.facebook.com/envyroom.hr ,  kao i na Instagramu.

21

20

18

11

9

Učitati još
Zatvori