Znate li da postoji McWeddings – vjenčanje u McDonalds’u?

@annijaveldre

Slaviti rođendan u McDonald’su bila je jedna od najvećih privilegija i jedan od najuzbudljivijih događaja u djetinjstvu svih onih koji su bili odgovarajućih godina taman kada je ovaj poznati američki fast food lanac stigao u Hrvatsku. Dobiti tortu i hamburgere te obilazak restorana ubrajalo se u top rođendanske proslave ikada, a na tom je principu McDonald’s pokrenuo nešto za odrasle – McWeddings – proslavu vjenčanja uz brojne poklone, hamburgere, tortu sastavljenu od pita od jabuka i klasične ukrase.

Ako ste stalni McDonald’s gost možda su McWeddings za vas

U Hong Kongu se McVjenčanja održavaju od 2011. godine. Za cijenu od oko 2500 kuna mladenci mogu dobiti dvosatni boravak u fast food restoranu, voditelja zabave, opremu za DJ-a, a mogu birati hoće li klasično kinesko vjenčanje ili internacionalnu verziju pa se ovisno o tome rade drugačiji ukrasi i pokloni za goste. McDonald’s Hong Kong cijeli paket navodi na svojoj stranici uz druge opcije zabave u popularnom lancu.

@claudianoellephoto

Parovi koji su se upoznali u McDonald’su ili na prvi dejt otišli upravo tamo poželjeli su vezu i okruniti brakom na tom istom mjestu. Nakon eksperimentalne faze ovo se pokazalo kao uspješan model te se mogućnost zadržala do danas, no još uvijek nema naznaka da će se proširiti na ostatak svijeta iako je nekolicina parova, zaposlenika McDonald’sa u SAD-u uspjela svoje sudbonosno “da” izgovoriti uz prepoznatljivu scenografiju fast food lanca.

Za sve ljubitelje hamburgera i neobičnih tradicija, ovo bi mogla biti genijalna opcija – barem za kratkotrajnu zabavu i dobru priliku za fotkanje prije svadbe koja bi potrajala cijelu noć.

Foto: Instagram

0