Jedna od posebnijih kolekcija vjenčanica koju smo vidjele u posljednje vrijeme

Jedna od posebnijih kolekcija vjenčanica koju
smo vidjele u posljednje vrijeme

Industrija vjenčanja i dalje je prilično daleko od onog na što smo navikli, pa se velike svadbene ceremonije mahom otkazuju ili nerijetko zamijenjuju malim i intimnim proslavama u najužem krugu.

Nema sumnje da je ovakav razvoj događanja ostavio traga na svakom sudioniku organizacije vjenčanja, a mladenke koje su se ipak odlučile za razmjenu bračnih zavjeta u tom vrlo reduciranom kapacitetu, promijenile su uvelike i način pristupanja izboru vjenčanice. Umjesto raskošnih balskih haljina, sada sve više viđamo vjenčanice u kojima bi mladenke najčešće otišle na vjenčanje kod matičara, pa u tom smislu po popularnosti trenutno predvode stilovi koktel haljina ili dugih vjenčanica koje su vrlo jednostavne, nosive te se u njima lako kretati. Zato nas je baš razveselilo vidjeti novu kolekciju vjenčanica njujorškog brenda Markarian NYC, koja svojom ponudom savršeno pogađa raspoloženje mladenki i ponuđenim stilovima hvata ovaj trenutak u vremenu. Chic opcije, ali s twistom, bio bi najbolji opis jedne od posebnijih kolekcija vjenčanica koju smo vidjele ove sezone.

Markarian NYC vjenčanice za proljeće 2022.

Markarian je ovom najnovijom kolekcijom predstavio modele vjenčanica za proljeće 2022., pa se anticipira da će ovakvi wedding dress trendovi nastaviti vladati i u 2022. godini.

Iza ovog brenda stoji dizajnerica Alexandra O’Neill, koja je u središte pozornosti došla odijevajući Prvu damu SAD-a Jill Biden za inauguraciju njena supruga.

Sada se pokazalo da Alexandra ima mnogo toga za reći i kada su vjenčanice u pitanju. Miješajući utjecaje kasne renesanse sa siluetama koje evociraju uspomene na 50-e godine prošlog stoljeća, dizajnerica je postigla vjenčani look koji doista iskače iz mase, a opet se zadržava u domeni elegantnog, romantičnog, profinjenog i chic. Žakarske tkanine, svila, cvjetne aplikacije i biseri, samo su neki od lajtmotiva ove kolekcije na koju nećemo zaboraviti tako skoro. Još lookova donosimo vam u nastavku!

Foto: Markarian NYC

Učitati još
Zatvori