Skriveno u stoljetnoj šumi, ovako dobro može izgledati vjenčanje u Gorskom kotaru

Jedno ljetno vjenčanje

Ljeto u nama budi pozitivnu energiju, poziva nas na proslave, na slavljenje svega lijepog, pa upravo tako i vjenčanja. Nekolicina vjenčanja ovo ljeto odigrala su se pod vedrim nebom Javorove doline (@maplevalleycroatia), lokaciji koja odiše romantikom i lijepim emocijama.

To ponekad nosi i rizik sa sobom, jer vrijeme je teško kontrolirati, i zato uvijek treba imati plan B. U ovom slučaju rizik se isplatio. Bila je to proslava od ranih popodnevnih sati pa do ranih jutarnji, uz ples i zvjezdano nebo.

Eva & Marin

Eva i Marin su bili predivan par, a po prvi puta smo imali i djeveruše, koje su bile u istoj boji, ali svaka je imala haljinu prema svojoj želji i blistale su. Bile su i od velike pomoći i u idejama i u ostvarivanju samih dekoracija.

Mladenka Eva i njena prijateljica Andrea su uistinu svojim idejama kroz nekoliko mjeseci napravili predivne detalje, koje su prilagodili i Evi i Marinu kao paru, ali i šumi koja ih je okruživala na njihov najvažniji dan. Pobrinule su se usmjeriti uzvanike gdje mogu pokazati svoje «bad dance moves», a u slučaju da su se noge umorile od visokih potpetica, mogli ste uzeti japanke za nastavak slavlja i plesa.

Mislile su na sve pa su tako gostima kao poklončiće stavile ono što je najčešće i najpotrebnije nakon proslava – bočica vode i tableta. A da mladencima ostane uspomena, svaki gost je mogao ostaviti svoju poruku u boci.

Gosti su dobili i gin bar, koji je kao i uvijek bio najveći hit, s posebnim dodacima kojima ste mogli začiniti to savršeno ljetno piće.

Slatki detalji za rasplesane goste

Za predivan luk ispod kojeg su izrekli svoje zavjete pobrinula se Djana iz BTW studija iz Rijeke.

Kao i većina vjenčanja u Javorovoj dolini, ovo je bilo za najbliže, obitelj i prijatelje. Bio je to jedan vrlo elegantni tulum, s puno dobre energije, smijeha i plesa.

Da bi se sve to ostalo kao uspomena, pobrinuo se Vladimir Mudrovčić (@vladimirmudrovcic) iz Rijeke. Ovjekovječio je taj sunčani i pozitivan dan, i detaljima i ljudima te prekrasnim fotografijama mladenaca koji su svoj shooting napravili u nekoliko dijelova imanja. Njegov talent te godine iskustva učinili su to da je prenio divan dan u divne fotografije.

U nastavku donosimo djelić atmosfere, a ako i vi svoj poseban dan želite isplanirati s timom Javorove doline, posjetite službenu stranicu.

Foto: Vladimir Mudrovčić

3