Britansko blogersko vjenčanje o kojem se ovog vikenda pričalo

@livpurvis

Liv Purvis & Joe Galvin

Još jedna britanska blogerica izrekla je svoje sudbonosno “da” ovog vikenda te slaveći na svojem vjenčanju okupila gotovo cijelu londonsku blogersku kremu. Liv Purvis koju možda bolje poznajete pod imenom What Olivia Did i Joe Galvin, fotograf i njen životni i poslovni partner, u bračnu su luku uplovili u londonskom Greenwichu.

@amberrosephoto

Sudeći po fotografijama u ceremoniji su uživali apsolutno svi. Pratite li Liz na Instagramu ili blogu znat ćete da je od samog početka planiranja vjenčanja sve dijelila u postovima, ne otkrivajući, naravno, one najvažnije detalje poput lokacije ili haljine. No svakako je korisno pročitati ove savjete ako ste i vi usred planova za svoje vjenčanje.

@livpurvis

Divna scenografija Greenwich parka

U konačnici, kada su lokacija i haljina otkriveni, gosti su ostali oduševljeni. The Queens House je bivša kraljevska rezidencija koja se nalazi u Greenwich Parku i zaista je dostojna savršenog vjenčanja. Ružičnjak, široko stepenište, mramorni podovi, arkade… sve je to poslužilo kao scenografija za pamćenje za sve fotografije koje su gosti polako počeli objavljivati kad su se oporavili od dobrog partyja.

@joegalvin

Mladenkina haljina savršeno se uklopila u ovu priču – netradicionalno ružičasta, izrađena od slojeva tila, s dubokim V-izrezom na leđima i prsima, bila je istovremeno dramatična i romantična. Mladoženjino bijelo odijelo bilo je odličan kontrast i dodalo je cijeloj priči dozu opuštenosti.

@iamdaisyalice
@charlottejacklin

Foto: Instagram

0