Zagreb je dobio novo mjesto za sve one koji žele malo drugačije vjenčanje

Zagreb je dobio novo mjesto za sve one koji
žele malo drugačije vjenčanje

Park-šuma Grmoščica postala je krajem 2016. godine poznata svima koji su u potrazi za malo drugačijim interijerom za svečanu proslavu nekog događanja. Tamo se smjestila La Grma, jedno od najpoželjnijih mjesta za vjenčanje u gradu, a sada je dobila nove susjede.

Kuglana

Riječ je o Kuglani, novom mjestu za evente bilo koje vrste, koja je službeno javnosti predstavljena ovog vikenda. U bivšoj kuglani se nekada kuglalo i jelo, a sada možete raditi sto god vam srce poželi: vjenčanje na otvorenom, tulum, svečani ručak… A ono što je posebno dobro kod Kuglane, i s čim ste se sigurno susreli ako ste željeli manje vjenčanje – maksimalni broj gostiju je oko 80, a minimalni nije određen. Tako da, ako ste dobili odbijenicu iz većine lokacija jer imate premalo gostiju, onda bi Kuglana mogla biti mjesto za vas. I ne samo kad se o vjenčanjima radi.

Osmislite priču iz snova

Malo drugačija i alternativnija mjesta za vjenčanja u Zagrebu su sve popularnija i definitivno ih nedostaje. Ovdje možete održati ceremoniju na otvorenom (pa čak i slavlje ako to vremenske prilike dopuštaju) te se preseliti u unutrašnjost gdje mogu biti postavljeni stolovi. Ili ne – sve je na vama. Sve što trebate napraviti je booking prostora i nakon toga je cijela organizacija u vašim rukama.

Ako vam organizacija nije jača strana, tu je uhodani tim suradnika koji može sudjelovati u organizaciji svega ili pak samo dijela eventa. ‘Adela Mese’ tim (prepoznatljive kreacije tima mogli ste vidjeti u La Grmi) pobrinut će se da cvijeće, zelenilo i ostale biljne kreacije ostave svakog uzvanika bez daha dok će upotpuniti prostor svojim stilski raznovrsnim inventarom i popratnim dekorom. Oni mogu i svu organizaciju preuzeti na sebe ako tako želite ili vam prepustiti kormilo u ruke.

Prostor se može prilagoditi zaista divnim pričama, cijela infrastruktura je na mjestu tako da samo morate pustiti mašti na volju. Sve informacije doznajte na službenoj stranici Kuglane i pratite njihov Instagram profil.

Foto: Lipstickweddings

Učitati još
Zatvori