Vjenčanje o kojem se pričalo ovog vikenda

Apsolutno sve vezano uz seriju Igra prijestolja izaziva euforiju njenih vjernih obožavatelja. Od same radnje i odnosa likova u seriji, ali i stvarnom životu, pa do lokacija snimanja. Dubrovnik je dobar dio svoje briljantne svjetske reputacije izgradio upravo na seriji čije snimanje uskoro završava i čija će posljednja sezona biti emitirana 2019. godine.

Kit Harington i Rose Leslie

Stoga nije iznenadilo veliko zanimanje koje je ovog vikenda vladalo oko vjenčanja poznatih Game of Thrones likova. Kit Harington i Rose Leslie svoju su televizijsku ljubav okrunili brakom u Škotskoj, nakon godinu dana zaruka. Upoznali su se 2012. na setu snimanja serije gdje je Kit glumio Jona Snowa, jednog od najpoželjnijih imaginarnih likova u posljednjih par godina, a Rose Ygritte, no nisu službeno potvrdili vezu sve do 2016. godine.

Vjenčanje u Škotskoj

Par se zarekao na vječnu ljubav u subotu, 23. lipnja, a njihovo je vjenčanje u crkvi Rayne Church izazvalo salve oduševljenja na društvenim mrežama i u medijima. Samoj su ceremoniji prisustvovali brojni kolege iz serije, dok su crkvu okružili nebrojeni fanovi čekajući kratki pogled na svoje omiljene glumce.

Rose, koju je otac u kiltu otpratio do oltara, odabrala je čipkastu Elie Saab vjenčanicu stegnutu u struku tankim remenom. Look je upotpunjen cvjetnom krunom i dugim veom te jednostavnim valovima u kosi. Kit je pak nosio prugaste hlače, krem prsluk i crnu jaknu, a svijet su obišle njihove razdragane fotografije kako ih obitelj i prijatelji obasipaju laticama cvijeća.

Foto: Guliver Image/SplashNews

0