Celebrity vjenčanje godine – Zoë Kravitz podijelila prve fotografije svojeg vjenčanja

Od starih ljubavi do novih parova i neočekivanih prekida, u ljubavnom životu hollywoodskih zvijezda u 2019. godini nije nedostajalo uzbuđenja i drame. Iako su prekidi oni koji plijene najviše pažnje i oko kojih se stvara najviše drame u žutom tisku, 2019. godina ostat će zapamćena po nekoliko sretnih i nezaboravnih trenutaka. Jedan od događaja koji su obilježili 2019. godinu u celebrity svijetu je vjenčanje Zoë Kravitz i Karla Glusmana.

Cool pariško vjenčanje glumačkog para

Zoë i Karl upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Tri godine nakon, točnije u lipnju 2019. godine, Zoë i Karl su se vjenčali u Parizu. Istovremeno glamurozno i opušteno, raskošno i cool, vjenčanje glumačkog para Zoë Kravitz i Karla Glusmana u pariškom domu njezinog oca, pjevača Lennyja Kravitza, okupilo je njihove obitelji i prijatelje među kojima su se istaknula brojna poznata lica. Uz Zoeine roditelje, Lennyja Kravitza, Lisu Bonet te očuha Jasona Momou, na vjenčanje godine bila je pozvana glumačka ekipa serije Big Little Lies, glumac Eddie Redmayne, pjevačica Alicia Keys i mnogi drugi.

Šest mjeseci nakon vjenčanja, kao savršeni pozdrav s godinom iza nas, Zoë je na svom Instagram profilu podijelila dvije galerije fotografija sa svojeg pariškog vjenčanja koje otkrivaju raskošnu lokaciju, elegantnu dekoraciju i divnu haljinu s potpisom Alexandera Wanga. Cool vjenčanje glumačkog para mnogima će poslužiti kao savršena inspiracija za njihovo vjenčanje. Sve divne momente koje je Zoë otkrila na svom Instagram profilu donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

0