Zašto je zimsko vjenčanje baš dobra ideja

Iako nisu toliko uobičajena poput ljetnih, zimska vjenčanja imaju poseban efekt. Pogotovo za ljubitelje jednostavne elegancije iprofinjenosti. Zima je decenta i cjelokupno okruženje je svedeno, čisto i nježno pa se vjenčanja koja žele prenijeti takvu poruku i takav senzibilitet mladenaca, odlično uklapaju u zimsku priču.

Nježna bjelina zime najbolje naglašava iskrene emocije, a zimski dekor uvijek je romantičan i efektan. Zamislite samo miris cimeta, pregršt lampica i kuhano vino, sve ono zbog čega i volimo zimu, kako pretvaraju vjenčanje u čistu dekadenciju.

Drveni detalji, grančice i zimsko cvijeće za savršen dojam

Umjesto suncokreta koji su osvojili jesenska vjenčanja sada će dekor upotpuniti božikovina, grančice borova, imela, jabuke, orašasti plodovi, bobice i drveni detalji. Sve će se to uklopiti na tako jednostavan, a tako upečatljiv način.

Ukoliko zimsko vjenčanje organizirate na mjestu s pogledom na prirodu prekrivenu snijegom, sigurno ćete biti oduševljeni takvim ambijentom.

Ljepša strana zime posebno dolazi do izražaja u blagdanskom razdoblju pa je baš zbog toga mnogima upravo to razdoblje u godini omiljeno. Zašto onda tu radost koja ionako postoji u zraku ne pretočiti i u vjenčanje? Blagdanski stol u funkciji ambijenta vjenčanja poželjna je estetika.

Prskalice, lampice…

Zabava uz prskalice, lampice i svijeće na zimskim vjenčanjima je zajamčena. Izvori svjetlosti i sjaj će dodati dozu glamura i otmjenosti, ali u isto vrijeme utjecat će na pozitivnu energiju jer tko ne voli prskalice i lampice?

Plesni podij ljeti može biti pomalo trom i dosadan, no zimi će sve prštati od energije. Sjetite se kako to samo izgleda na proslavama Novih godina i budite sigurni da će vaše zimsko vjenčanje biti veselo, živahno i puno prštave energije. Neutralni tonovi koji su najpopularniji zimi utjecat će na opuštenost uzvanika koji će potpuno neopterećeno uživati u najvažnijem danu u vašem životu, a svi zajedno ćete vašu interakciju pretvoriti u odlično druženje.

Foto: Unsplash

0