Najljepše vjenčanice sezone dolaze s naglaskom na volumen

Proljetni i ljetni mjeseci ispred nas donose još jednu sezonu vjenčanja. Topli i sunčani dani svake se godine ističu kao najpopularniji izbor kada je o vjenčanjima riječ. Osim što donose bezbroj opcija kada je riječ o lokaciji i dekoraciji, proljetni i ljetni mjeseci najraskošniji izbor donose kada je o vjenčanicama riječ.

I ove sezone, trendi vjenčanice istaknut će se kao jedan od najsjajnijih i najzanimljivijih trendova iz svijeta vjenčanja. Nakon pregleda trendi vjenčanica koje smo vam donijeli na početku godine, u posljednjih nekoliko mjeseci otkrili smo vam i gdje možete pronaći najljepše minimalističke vjenčanice, romantične vjenčanice od čipke i mini vjenčanice. Danas, donosimo pogled na najefektniji trend među vjenčanicama ove godine – onaj s fokusom na volumen.

Voluminozne vjenčanice u novom izdanju

Raskošne i voluminozne vjenčanice bile su veliki trend tijekom osamdesetih, devedesetih i na početku dvijetisućitih. Nakon nekoliko desetljeća raskošnih suknja i slojeva tila, modni i bridal dizajneri donijeli su predah od volumena i istaknuli jednostavnost i eleganciju kao novi trend. 2022. godina donosi savršeni spoj ta dva naizgled nespojiva trenda. Neke od najljepših i najefektnijih vjenčanica ove godine dolaze s fokusom na volumen, ali u modernom izdanju.

Od jednostavnih modela koji fokus na volumen donose u silueti preko elegantnih vjenčanica s voluminoznim rukavima do modela koji donose moderno izdanje raskošne suknje, voluminozne vjenčanice ove godine izgledaju bolje no ikad. Najbolje od svega, voluminozne vjenčanice možete pronaći u svakom izdanju – od onog minimalističkog do romantičnog s dodatkom floralnih aplikacija ili čipke, od mini do maxi dužine.

Neke od najljepših vjenčanica s fokusom na volumen donosimo u nastavku.

Roksanda
DREAM Sister Jane
Cecilie Bahnsen
Karen Walker
DREAM Sister Jane
Roksanda
DREAM Sister Jane
Cecilie Bahnsen
Halfpenny London
Karen Walker
Lace & Beads
Alexander McQueen
DREAM Sister Jane
Viktor & Rolf Mariage
Viktor & Rolf Mariage
Karen Walker
Karen Walker
Vera Wang
Vera Wang
Viktor & Rolf Mariage
Vera Wang

Foto: Instagram, Cecilie Bahnsen, DREAM Sister Jane, Karen Walker, Net-a-porter, Vera Wang, Viktor & Rolf Mariage

0