Impresivan nizozemski krajolik za intimne wedding fotografije jednog divnog para

Za svakog para, vjenčanje je onaj najposebniji dan koji nikad ne želi zaboraviti, bez obzira radi li se o velikoj proslavi ili o intimnoj ceremoniji. I dok će cijeli dan nerijetko ostati u maglovitom sjećanju obavijenom uzbuđenjem, fotografije su na kojima će ne samo trenutci, već i osjećaji ostati zauvijek sačuvani. Upravo nam se s takvom foto pričom javila Mirna Pavlović, hrvatska fotografkinja s adresom u Belgiji.

Širu publiku, Mirna je osvojila projektom Inkquietude. Bajkovite fotografije napuštenih građevina oduševilu su mnoge, no prije nekoliko godina i to posve slučajno, Mirna je u međuvremenu započela jednu posve novu priču. Nakon arhitekture osvojila ju je emocija i tako je nastao The Wandering Childe, blog na kojem Mirna danas bilježi ljubav.

O samom smo projektu već pričali s fotografkinjom koja ljubav bilježi na onaj najdivniji način, jednostavno i emotivno, a danas vam donosimo još jednu divnu, emotivnu i intimnu ljubavnu priču ispričanu kroz fotografije snimljene u impresivnom krajoliku nizozemskog parka prirode.


NAJDIVNIJA LJUBAVNA PRIČA SMJEŠTENA U IDILU NIZOZEMSKOG KRAJOLIKA

Kako su nastale ove divne fotografije? Upoznala sam Tenu i Martina preko jedne od expat grupa za Hrvate u Belgiji. Kao i ja, oni su expati u Belgiji i kada sam čula priču o njihovom vjenčanju posve me raznježila, otkrila nam je Mirna.

Njihova priča možda nije tradicionalna, no jedna je od onih koja slavi ljubav na najljepši mogući način. Njihovo vjenčanje bilo je mala i skromna ceremonija u općini u Bruxellesu kojem nitko od prijatelja ili obitelji nije prisustvovao. Iako je njihovo intimno vjenčanje za dvoje bilo savršeno, uspomena na njega koja ima je ostala bilo je tek nekoliko fotografija koje je okinuo matičar.

Ova moderna ljubavna priča Mirnu je inspirirala za jednu od najljepših wedding foto priča.

Kako bismo im dali fotografije kakve zaslužuju koje slave njihovu ljubav i brak, odluči smo naći nevjerojatnu lokaciju u blizini i prirediti im zaista intimno i emocionalno iskustvo. Moj stil fotografiranja jako je nadahnut putovanjima, prirodom i avanturističkim duhom, pa odlučila sam potražiti lokaciju koja bi ispunjavala sve te uvjete i pogotovo paru dala osjećaj kao da su na nekom čarobnom mjestu u kojem se mogu posve prepustiti jedno drugome i prirodi.

Nakon kratke potrage, savršenu lokaciju našli su na samom jugu Nizozemske, u parku prirode čiji krajolik oduzima dah.

Na kraju smo se odlučili za lokaciju blizu mora, koje je Teni jako blisko srcu. Uskočili smo svi zajedno u auto jednog jako kišnog popodneva i odvezli se do prekrasnog parka prirode na samom jugu Nizozemske, gdje se ogromne dine skoro dotiču s oceanom, ispričala nam je Mirna.

Iako je dan bio kišni, sve je bilo savršeno za wedding photo session.

Pijesak je bio posve netaknut i nismo vidjeli nikoga drugoga iako smo proveli sate i sate uživajući u najljepšem zalasku sunca koji sam ikada vidjela. Tena je također imala buket koji smo naručili posebno za nju i za naš shoot, imajući na umu nježnu puderasto rozu boju haljine i neutralne bež boje okoline, tako da se prekrasno uklopio u cijelu atmosferu.

Divne fotografije pogledajte u nastavku, a još inspirativnih foto priča zabilježenih Mirninim fotoaparatom pronađite nawww.thewanderingchilde.com .

Foto: The Wandering Childe

0