Slavonsko vjenčanje na sasvim drugačiji način

Ovo slavonsko vjenčanje je sve samo ne tipično slavonsko. Predivan krajolik, tradicija i hrana bili su baza ovog vjenčanja. Iva i Ivan odskaču svojim stilom pa je tako i ovo slavonsko vjenčanje na pomalo drugačiji način dobilo dozu njihove osobnosti. Iako nakon više od 10 godina fotografiranja vjenčanja shvatiš da su sva vjenčanja slična, ono što neka ipak čini drugačijima su ljudi.

Dovedite najbolji bend, uredite salu sa prekrasnim cvijećem, servirajte najukusniju hranu… sve je to u drugom planu ako je vaša ekipa nezainteresirana. Najatraktivnija vjenčanja su ona koja se slave s prijateljima i užom obitelji te na lokaciji gdje se svi mogu opustiti da bi slavili ljubav između novopečenog bračnog para.

Divno slavonsko vjenčanje

Uvjeren sam da se dan prije vjenčanja svaka mladenka i mladenac bore sa nesanicom no u ovom slučaju onom lijepom, poradi uzbuđenja. Kad okinem prvu fotografiju tijekom spremanja, uvijek pomislim što im je sve prolazilo kroz glavu ujutro kad su se probudili? Tu se mogu poistovjetiti sa njima jer sam i sam, nekoliko godina ranije, bio u istoj situaciji i osjećao istovremeno olakšanje i uzbuđenje što je konačno stigao taj dan.

Fotografije koje su zaustavile vrijeme

Organiziranje vjenčanja nije nimalo lak zadatak. Međutim zašto je ipak meni ovo vjenčanje jedno od najdražih i najtežih? Kad fotografiraš vjenčanje drugim kolegama fotografima, kao što su Iva i Ivan, znaš da tu nisi slučajno te da svaka fotografija mora biti na mjestu. I naravno, ja kao fotograf želim impresionirati svoje kolege tako da i sam sebi odredim visoku ljestvicu. No da ne duljim ovdje previše pogledajte u nastavku kako su svoj dan proveli Iva i Ivan te vam ponosno predstavljam slavonsko vjenčanje dvoje zaljubljenih stajlera.

Foto i tekst: Matija Vuri
Sala za vjenčanje: Kuća Dida Tunje

2