Pogledajte novu kolekciju vjenčanica za sve moderne romantičarke u duši

Needle & Thread relativno je mlad, no već itekako renomiran londonski modni brend, koji se specijalizirao za izradu mode po mjeri velikih svečanosti u našim životima. Naravno, najviše pažnje privlači bridal kolekcija brenda Needle & Thread, s vjenčanicama stvorenima za moderne romantičarke, no u ponudi brenda pronaći ćete i sjajne komade za sve druge posebne prilike u svom životu; bilo da ste kuma na vjenčanju, djeveruša ili pak želite proslaviti rođendan u spektakularnoj kreaciji.

Needle & Thread haljine, pa tako i one vjenčane, postale su vrlo prepoznatljive i najčešće je dovoljan jedan pogled na model da već zaključite o kojem se brendu radi. Ono što ih izdvaja iz mase je divan ručni vez koji krasi skoro svaku haljinu, kao i velika posvećenost čak i najmanjim detaljima, s delikatnim ukrasima koji obogaćuju završnu kreaciju. Needle & Thread nedavno je izašao u javnost i s novom bridal kolekcijom za jesen i zimu, a ona nosi ime Fallen For You.

Fallen For You bridal kolekcija

Inspirirana otpalim laticama cvijeća, jesenska bridal kolekcija brenda Needle & Thread podrazumijeva upravo cvjetne aplikacije kao nezaobilazan dio ovih vjenčanica. Za ključni stil, Fallen Petals Bridal haljinu, brend je koristio 3D efekt, kako bi detalji na haljini još više došli do izražaja.

Ono čime ova kolekcija odudara od prethodnih, jest to da je brend poželio lansirati cijelu bridal garderobu, pa se u kolekciji, osim samih vjenčanica, mogu pronaći i maxi suknje s volanima i bomber jakne ukrašene kristalima, kao idealna kombinacija za zabavu prije vjenčanja ili za drugi vjenčani look. Tu su i bridal sweatshirti brenda Needle & Thread, koji dokazuju da se brend još više okreće modernim mladenkama i želi im pružiti sve one komade u kojima će se osjećati baš dobro na svoj najvažniji dan, a možda ih poželjeti i nositi ponovno. Aktualni trendovi u bridal modi pokazuju želju mladenki da se odmaknu od tradicionalnih vjenčanica, pa Needle & Thread sada nudi i nekoliko opcija u puderasto ružičastoj boji. Cijena haljina penje se do maksimalnih 8000 kuna, a sve komade za bridal garderobu brenda Needle & Thread ove jeseni pronađite ovdje.

Foto: Needle & Thread

0