Koji parfem odabrati za svoje vjenčanje?

Proljeće je donijelo još jednu sezonu proljetnih vjenčanja. Topli i sunčani proljetni dani vrijeme su u koje će mnogi parovi poželjeti smjestiti svoj veliki dan zbog čega se u mnogim kalendarima već nalazi nekoliko zabilježenih dana rezerviranih za vjenčanja najdražih. Ako ste i vi svoj veliki dan smjestili u romantičnu proljetnu priču, ispred vas sada su one zadnje pripreme. Od cvijeća i vjenčanice do najslađeg dijela koji na svakom vjenčanju donosi torta, naravno, velika većina stvari na listi onih koji su proljeće ove godine odabrali za svoje vjenčanje zasigurno je već prekrižena. Iako se odabir one savršene vjenčanice u kojoj ćete sve ostaviti bez daha, ali u kojoj ćete vi sami još uvijek moći disati i osjećati se opušteno za svaku mladu oduvijek ističe kao onaj najvažniji, nemojte zaboraviti na one male detalje koji će upotpuniti cijeli look.

Uz decentan komad nakita ili romantičan detalj u kosi, miris koji ćete nositi na svom vjenčanju je detalj koji ne samo da će zaokružiti vašu najposebniju kombinaciju, već će vas, baš poput nezaboravnih uspomena i fotografija, uvijek podsjećati na taj veliki dan.

I dok će neki na svoje vjenčanje nositi svoj omiljeni miris, drugi će krenuti u potragu za novim parfemom koji unutar male staklene bočice krije onaj savršeni mirisni koktel.

PREDIVNI PARFEMI KAO STVORENI ZA VJENČANJE

Istovremeno nježni i izdržljivi, parfemi koje donosimo u nastavku donose spoj neodoljivog mirisnog koktela koji će savršeno začiniti vašu bajkovitu kombinaciju. Kad govorimo o parfemima za vjenčanje, floralni mirisi još uvijek su najpopularniji odabir koji možete pronaći u mirisima Bloom i Nomade s potpisom modnih i beauty kuća Gucci i Chloe. Ako tražite odmak od klasičnog cvjetnog mirisa, savršeni parfem potražite u ženstvenim orijentalnim mirisnom koktelu koji krije bočica novog Coco Chanel Mademoiselle Eau de Parfum Intense ili u modernoj eleganciji Tom Ford Soleil Blanc niche klasika Byredo FlowerbombMolecule 01 parfem možete podijeliti sa svojim odabranikom, a za dašak kraljevske romantike posegnite za Illuminum White Gardenia Petala parfemom koji je za svoj dan vjenčanja odabrala Kate Middleton.

Sedam parfema među kojima ćete zasigurno pronaći svoj savršeni miris za veliki dan donosimo u nastavku.

Coco Chanel Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Coco Chanel Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Gucci Bloom

Gucci Bloom

Chloé Nomade

Chloé Nomade

Tom Ford Soleil Black

Tom Ford Soleil Blanc

Escentric Molecules Molecule 01

Escentric Molecules Molecule 01

Illuminum White Gardenia Petala

Illuminum White Gardenia Petala

Byredo Flowerhead

Byredo Flowerhead

Foto: Instagram, Byredo, Chanel, Chloe, Escentric Molecules, Gucci, Illuminum, Tom Ford

0