Miley Cyrus je odabrala custom made vjenčanicu Vivienne Westwood

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Sakriti celebrity vjenčanje danas puno je ozbiljnija misija nego što je bila prije desetak godina. Negdje, nekako, na društvene će mreže procuriti trag i fanovi će se uhvatiti istraživanja te u trenu moći potvrditi je li se ceremonija zaista odvila. Upravo se tako nekoliko dana nagađalo jesu li se Liam Hemsworth i Miley Cyrus zaista oženili ovog vikenda, sve dok pjevačica, glumac i njihove cijele obitelji to nisu službeno potvrdili putem Instagram profila te podijelili nekoliko fotografija sretnog para.

Opušteno vjenčanje Miley Cyrus i Liama Hemswortha

Nakon dugogodišnje veze i jednog značajnijeg prekida koji je označio i veliku prekretnicu u karijeri Miley Cyrus, par koji se upoznao na snimanju filma The Last Song, svoje je sudbonosno da izgovorio ispod cvjetnog luka u krugu najbližih prijatelja i obitelji te tako obilježio ove blagdane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tish Cyrus (@tishcyrus) on

Iako je unazad dvije godine Miley prestala šokirati svojim stilom i nastupom, nismo se na to još u potpunosti naviknuli, tako da je odabir modela vjenčanice mnogima bio iznenađenje, no odabir dizajnerice nije. Duga, svilena haljina, spuštena na ramenima dolazi s potpisom punk dame Vivienne Westwood i izrađena je po narudžbi, iako sličan kroj postoji u ponudi modne kuće. Liam je nosio crno odijelo i bijele Vans tenisice te time pridonio opuštenom tonu vjenčanja.

Foto: Instagram, Vivienne Westwood

0