Divna vjenčanica koja savršeno pristaje trudničkom trbuščiću

S početkom ljetne sezone, stigla je i sezona vjenčanja. Sunčani i topli dani omiljeni su izbor brojnih parova za njihov veliki dan. I dok se trend ljetnih vjenčanja i ove godine nastavio, trendovi vezani uz ljetna vjenčanja bitno su se promijenili. Velike proslave zamijenila su intimna micro vjenčanja, stresan dan transformirao se u onaj u kojem parovi zaista mogu uživati, a zastarjeli običaji i tradicije ostali su daleko iza nas.

Jedan detalj ipak je ostao isti – za većinu mladenki, vjenčanica se još uvijek nalazi na vrhu liste prioriteta. Pronaći onu savršenu haljinu nije uvijek jednostavan zadatak, a potraga za savršenom vjenčanicom može se pretvoriti u pravi mali izazov ako u cijeli scenarij dodamo trudnički trbuščić. Savršeni odgovor na taj izazov pronašla je influencerica Catarina Mira-Rose.

Divna vjenčanica za ljetno micro vjenčanje

Točno četiri godine nakon zaruka, Catarina Mira-Rose i njezin partner su izrekli veliko da na malom vjenčanju. Za svoje ljetno micro vjenčanje u Londonu na kojem su uz njih bili samo njihovi roditelji i njihov vjerni pas, Catarina Mira-Rose odabrala je divnu vjenčanicu brenda Luna Bea Bride koja savršeno odgovara njezinom modnom stilu, ali i njezinom trudničkom trbuhu. Na dan vjenčanja, Catarina je bila u svom 34 tjednu trudnoće, a maxi vjenčanica na preklop od raskošnog satena bila je savršeni odabir.

Zbog svoje jednostavne i laskave siluete, Luna Bea Bride model koji je nosila Catarina jedan je od najpopularnijih u kolekciji brenda i odlično pristaje baš svima – bez obzira imate li trudnički trbuh ili ne.

Pogled na jednu od najljepših vjenčanica sezone i divno micro vjenčanje popularne influencerice donosimo u nastavku!

Catarina Mira-Rose vjenčanica 2021.
Catarina Mira-Rose vjenčanica 2021.
Catarina Mira-Rose vjenčanica 2021.
Catarina Mira-Rose vjenčanica 2021.

Foto: Instagram

0