Kako izgleda jedno magično marokansko vjenčanje?

Medina Marakeša prepuna je riada, tradicionalnih marokanskih kuća u kojima su nekoć živjeli pripadnici plemstva i imućni trgovci, da bi danas mnogo njih bilo transformirano u slikovite hotele. Jedan takav pitoreskni smještaj, koji djeluje kao sanjiva kulisa za savršene Instagram fotografije, mjesto je na kojem se čak možete i vjenčati, a kako bi mogla izgledati vaša svadba u Riad Kitula Marrakech, pokazuju ove fotografije, koje su nastale kao dio projekta stiliziranog snimanja vjenčanja, koji je vani poznat i kao styled wedding shoot. U njemu je sudjelovao i naš poznati modni dvojac eNVy room, čiju je svilenu vjenčanicu za potrebe fotografija odjenula mladenka.

eNVy room je, možda se sjećate, s brendovima Aluna weddings i AK weddings prošle godine već napravio styled wedding shoot u jednom od najljepših istarskih gradića, Grožnjanu, gdje je mladenka nosila njihovu romantičnu i eteričnu boho vjenčanicu koja nas je očarala na prvi pogled.

Svilena slip vjenčanica brenda eNVy room

Ovog puta, u glavnoj ulozi našla se jedna od trenutno najpopularnijih vjenčanih haljina iz bridal kolekcije Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, i to usput rečeno kolekcije koja u 2019. godini broji gotovo 100 impresivnih modela. Bijela slip haljina od svile, koja uz detalj delikatnih naramenica i dubljeg izreza otvara pogled na leđa, dok se u nastavku širi u raskošnu suknju, savršeno se uklopila u magičnu atmosferu ovog rijada i pokazala idealnim odabirom za vjenčanja ovog proljeća i ljeta. eNVy room potpisuje vjenčanicu modela, a Aluna weddings bio je zadužen za fotografiju, a AK weddings za planiranje, styling i cvijeće. Uživajte u fotografijama koje vam donosimo u nastavku.

Foto: Aluna Weddings
Planiranje, styling i cvijeće: AK weddings
Video: Fragments collection
Mjesto snimanja: Riad Kitula Marrakech
0