Ljetno vjenčanje u Javorovoj dolini prava je moderna bajka

Šuma pruža poseban ugođaj, a pogotovo kada je riječ o Javorovoj dolini u srcu Gorskog kotara. Mjesto je to kao stvoreno za bajke. Očaravajuća ljepota šume pruža nevjerojatan ambijent za vjenčanja bez obzira o kojem se dobu godine radilo. Ipak, ljeto nosi onu najromantičniju notu koja vjenčanja pretvara u toliko čarobno slavlje ljubavi. I baš zato volimo ljeta i prozračna bijela vjenčanja. Uvijek kao pozadina bijelom ide prirodna zelena, vrlo često ubrana na samom imanju, koje je u prošlosti postalo poznato kao kulisa brojnih bajkovitih vjenčanja.

Ovo ljeto je kreativce iz Javorove doline posebno inspiriralo. Poigrali su se bojama i malo su se pomaknuli od jednostavnosti stvarajući ambijent tako lijep, a tako neobičan za vjenčanje iz bajke. Crvena i ljubičasta, u ovoj su priči dvije glavne boje koje se provlače kroz svaki uređeni kutak i koje su upravo sve, samo ne jednostavne za raditi, otkrivaju nam. Obilazeći i dogovarajući gdje, što i kako, otkrili su i neke nove dijelove Javorove doline, koji mogu poslužiti kao scena za vašu ceremoniju vjenčanja, možda photo lounge ili jednostavno, slatki i slani stol.

Tako je nastala ova magična foto priča, u čijoj je organizaciji sudjelovao niz već dobro znanih kreativaca. Kao pomoć u idejama te samoj izvedbi uskočio je Matej iz LeDecor Zagreb (@ledecorzg) koji je napravio pravu malu magiju na imanju. Ruke su mu bile ‘odriješene’ i uz svega par smjernica i želja vlasnika Javorove doline počeo je stvarati. Dodatno je uredio i slatki stol prepun slatkih sitnica Oleandre iz Nts Eventsa (@nts_events), koja s Javorovom dolinom surađuje od samih početaka.

A za vizualni dio priče, same fotografije, zaslužan je bio Tomica Rašetina (@tomica_rasetina_weddings), Zadranin s riječkom adresom. Došao je prvi put pogledati imanje prije malo više od godinu dana kao pripremu za vjenčanje i ostalo je, rekli bismo, povijest. Zaljubljen je u Javorovu dolinu i, kako on sam kaže, nije bilo potrebno više od par poruka da dogovori suradnju. Tomica ima beskonačno puno ideja, zabavan je i opusti čak i one koji se objektiva boje. Upravo zato iz Javorove doline nikada ni ne sumnjaju u njegov konačni proizvod.

Razlog više za veselje bio je par koji je u ulozi modela stao pred objektiv – Tadija Glasnović i Ivana Mišković – dvoje zaljubljenih, veselih i jako zgodnih ljudi. Sa stvarnim parovima najlakše je raditi, otkrivaju nam, jer emocije i pogledi tada se ne glume. Za styling mladenke na ovom snimanju zaslužni su bili Wedding City sa svojom vjenčanicom, Maja Zatezalo s make upom i Matea Plovanić – Studio Glam sa frizurom.

“Ovim snimanjem, kao i onima prije, poželimo pokazati nešto novo, i samo imanje, i ideje za parove koji možda ne znaju u kojem smjeru krenuti, zatim i neke nove, drage i prije svega profesionalne ljude u ovom velikom svijetu vjenčanja, u kojem se svakim danom ponuda širi, nove ideje nastaju i uvijek treba biti u korak s trendovima. Naravno, te trendove treba prilagoditi paru i njihovoj osobnosti, da taj dan bude odraz njih, njihove ljubavi i sreće”, zaključuju ovu priču organizatori čarolije u Javorovoj dolini. 

Frizura: Matea Plovanić – Studio Glam

Šminka: Maja Zatezalo

Vjenčanica: Wedding City

0